Az Activision Infinity Ward stúdiója jelenleg fejlesztőket keres, akik a következő, még be nem jelentett játék kampányán és kooperatív módján dolgoznának.

Az Infinity Ward jelenleg egy rakás fejlesztőt toboroz a következő nagy Call of Duty játékához, és az álláshirdetések megerősítik, hogy a COD 2022-ben lesz egyjátékos és kooperatív mód.

A Battlefielddel ellentétben, amely évek óta először kampány nélkül fog érkezni, a Call of Duty franchise megtartja a jellegzetes háromrészes kampány, co-op és multiplayer kombót a jövő évi megjelenéskor.

Az Infinity Ward legutóbbi álláshirdetései azt mutatják, hogy a Call of Duty 2022 nagy valószínűséggel mindkét történetközpontú rész a frenetikus élő multiplayer kiegészítéseként fog működni. Most az Infinity Ward jelenleg két olyan pozíciót vesz fel, amely egyenesen mindkét módot említi: egy egyjátékos játéktervezőt és egy pályatervezőt az egyjátékos és kooperatív játékhoz.

Itt van további információ az egyes pozíciókról:

SP játéktervező

Vissza térhet Captain Price?

Az Infinity Ward tapasztalt egyjátékos játéktervezőt keres, aki minden idők egyik legkelendőbb és kritikusok által legelismertebb lövöldözős franchise-ának következő részén dolgozna. Ha tudod kezelni a sok felelősséget és felelősségvállalást, és ha érdekel a magasan csiszolt filmes élmények megalkotása, amelyek hatásosan vonzzák az érzelmeket, miközben a játékosok maximális önállósága megmarad, akkor örömmel hallanánk rólad!

  • Lélegzetelállító és magával ragadó játékmenetet hozhatsz létre innovatív, emlékezetes és hatásos pillanatokkal.
  • Használd a technikai hátteredet a problémamegoldás, a rendszerek létrehozása és a szkriptek készítése terén egyedülálló módon.

Pályatervező – egyjátékos és kooperatív

Szenvedélyes és tehetséges pályatervezőt keresünk az Infinity Wardhoz. Ebben a gyakorlatias szerepkörben tapasztalt tervezőkkel fogsz együttműködni az új játékfunkciók létrehozásában és megvalósításában.

  • Más tervezőkkel együtt részt veszel a szinttervezési dokumentáció tervezésében, létrehozásában és támogatásában.
  • Segítesz más tervezőknek a játék tartalmának létrehozásában a tervezés szintjén
  • Az ötletek és igények kommunikálása a csapat vezetőivel és más szakterületek tagjaival
  • A kijelölt játékeszközök teljesítményének nyomon követése és integritásának fenntartása
  • Aktívan részt vesz más szintek és játékmódok szakértői értékelésében.

Az Infinity Ward mesterséges intelligencia programozókat is felvesz, hogy a következő Call of Duty a „legjobb mesterséges intelligenciával” rendelkezzen.

Senior AI Engineer – Infinity Ward

 

  • Dolgozz együtt az AI mérnöki csapattal, hogy a következő címünkhöz a legjobb AI technológiát alkossuk meg.
  • Dolgozz szorosan együtt a tervezési és tartalmi csapatokkal az új AI karakterek és viselkedések életre keltése érdekében.
  • Működj együtt az animációs csapattal, hogy tovább javítsa az AI vizuális hűségét.
  • Új AI-architektúrákkal és -technológiákkal kapcsolatos ötletek kidolgozása.
  • Teljesítőképes és optimalizált AI-rendszerek tervezése és megvalósítása.

Az is lehetséges, hogy a COD 2022 a következő generációs konzolokon a gépi tanulás valamilyen fejlett új formáját fogja használni; mind a PlayStation 5, mind az Xbox Series X támogatja az ML következtetést, ami egyedülálló lehetőségeket biztosít az AI által vezérelt játékmenet-változtatásokra.

Mit gondoltok, kaphatunk újra egy jó Call of Duty kampányt, vagy már kezd unalmassá válni?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×