Az InWin asztali házakhoz egy kontroller is jár, amivel az előlapon tudunk majd klasszikus játékokat játszani. Hogy mi?

Mit szólnál, hogy ha azt mondanám, hogy létezik egy PC ház, melynek az elején egy interaktív LED panel kapott helyett? És mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ezen a LED panelen még játszhatsz is?

A tajvani InWin most egy új interaktív asztali PC házat hozott létre.

Aki esetleg nem tudná, az InWin eredetileg évekkel ezelőtt kiadott olyan PC házat, aminek az elején egy LED-panel kapott helyet. Ezen számos dolgot lehetett megjeleníteni. Most, a rengeteg rajongói unszolásra egy új változatot készülnek piacra dobni. Egy olyat, aminek a LED-paneljén már játszani is lehet majd.

Az előlapon összesen 144 ARGB LED lámpa kapott helyett, melyek külön-külön programozhatók a különféle egyedi világítási minták megjelenítésére. Az InWin úgy döntött, hogy a LED-eket három játék támogatására programozza: van egy versenyzős játék, egy Magi Jump nevű platformer és egy Tetris-szerű játék, a Blox. A játékokhoz egy külön kontrollert is mellékelnek.

A 309 Gaming Edition nevet viselő házak megjelenését egyelőre nem lehet tudni, ahogy azt sem, hogy mennyibe fognak kerülni. Azt viszont garantáljuk, hogy nem lesz olcsó. A gyártó LED-panel nélküli modelljei is 80 ezer forint körül kaphatók.

Maga a panel ezen kívül nyolc előre beállított fényhatással is rendelkezik, amelyek közül néhány reagál a hangokra, ami a mikrofonon keresztül elhangzik. Ha ez nem lenne elég, az InWin Glow X szoftverrel statikus és animált képeket is meg lehet jeleníteni a panelen.

Neked hogy tetszik?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×