Tom Henderson, egy jól ismert szivárogtató nagyszerű hírekkel szolgált a Battlefield 2042-vel kapcsolatban.

Egy neves Battlefield 2042-szivárogtató elárulta, hogy a sorozat korábbi játékaiból számos népszerű pálya érkezik az új részbe. Konkrétan ezek a pályák állítólag egy új játékmód részei lesznek, amelyet a fejlesztő DICE még nem fedett fel teljesen. És bár a mód részletei minden bizonnyal később érkeznek majd, most már tudjuk, hogy pontosan mely pályák lehetnek benne.

Tom Henderson szerint – kinek az elmúlt hónapokban megjelent szivárgásai mind nagyon megbízhatónak bizonyultak a Battlefield 2042-vel kapcsolatban -, hat pálya fog megjelenni az említett játékmódban. Henderson, aki ezt a módot csak „Battlehub”-nak nevezte el, elárulta, hogy az eddig hallott térképek, amelyek visszatérnek, a következők: Metro, Locker, Wake Island, Siege of Shanghai, Africa Harbor és Caspian Border.

Ezek a pályák kifejezetten népszerű Battlefield címekből származnak, köztük a Battlefield 3, 4, Bad Company 2, sőt, még a Battlefield 1942 is.

 

Metro

A DICE viszont hivatalosan még nem árulta el, hogy mely pályák térnek vissza, de azt legalább megerősítette, hogy a korábbi játékokból származó helyszínek mindenképpen visszatérnek. Sőt, ez a titokzatos játékmód állítólag némileg támaszkodik arra, hogy a rajongók által kedvelt pályák visszatérnek a múltból. Egyelőre nagyjából ennyit tudunk.

Siege of Shanghai

Érdemes hangsúlyozni, hogy sok más kiszivárgáshoz hasonlóan az itt elhangzottakat is érdemes némi fenntartással kezelni. Bár a Henderson összességében elég pontos volt, amikor a Battlefield 2042-ről szóló információkról volt szó, mindig van rá esély, hogy az itt felvázoltak nem válnak valóra, amikor a teljes játék megjelenik.

 

Ha már itt tartunk, és esetleg még nem számolnád a napokat a megjelenésig, a Battlefield 2042 még idén ősszel, október 22-én érkezik. A játék Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 és PC platformokon lesz elérhető.

Kíváncsi vagyok, hogy ezek a pályák milyen nosztalgikus érzéssel fogják ellepni a régi játékosok szívét. A Battlefield sorozat alatt rengeteg map nagy sikert aratott. Szinte biztos vagyok benne, hogy a közösség szívesen látná ezeket a pályákat a mulitplayer részben is.

Mit gondoltok, jó lenne ezeket a régi pályákat a Battlefield 2042-ben is látni?

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

http://bit.ly/bf2042-leet

×