A cheatgyártók szerint új korszak kezdődött.

Mára már szinte teljesen megszoktuk, hogy a multiplayer játékokban bizony ott vannak a csalók. Ezzel nem tudunk túl sok mindent kezdeni. A fejlesztők különféle anti-cheatekkel próbálnak küzdeni a csalók ellen, több-de inkább kevesebb sikerrel.

A konzolosok viszont ezidáig nem igazán folyamodhattak csaláshoz, de ez már a múlté, ugyanis a mesterséges intelligencia kihasználásáával már az új generációs konzolokon is elérhető az úgynevezett „okos aimbot”.

 

A mesterséges intelligenciának köszönhetően a cheat használat során „tanul”, így egyre pontosabb eredményt kapunk, nem mellesleg a lebukás kockázata is egyre kisebb, ugyanis a hackgyártók még erre is külön odafigyeltek.

 

A cheateket a Black Ops Cold Warban, illetve a Modern Warfare-ben mutatták be, ami akkora port kavart, hogy még az Activisionhöz is eljutott a híre. A vállalat látva a cheat elképesztő eredményét, DMCA, azaz szerzői-jogi támadásokba kezdett és egymás után vetették le a klipeket a közösségi oldalakról. Ez persze nem gátolja meg a cheatgyártókat és a csalni vágyókat.

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×