Az ASUS bemutatja a Demon Slayer manga által inspirált TUF RTX 3060 és a Vivobook Pro 14 OLED-et, és a végeredmény egyszerűen fantasztikus.

Az ASUS ROG China bemutatja új termékcsaládját, amelyet a japán Demon Slayer manga ihletett. Az új termékek három színben, sárga, zöld és rózsaszínben kaphatók, és mindegyik termék a manga egyik szereplőjének van szentelve.

Demon Slayer anime 4 fő szereplője

Az ASUS egy egyedi GeForce RTX 3060 grafikus kártyát dob piacra, amely a TUF Gaming sorozatra épül, de vadonatúj külsővel rendelkezik.

ASUS GeForce RTX 3060 Zenitsu kidaás

A gyártó emellett egy új TUF B560 PLUS WIFI alaplapot,

TUF B560 PLUS WIFI alaplap

Valamint TUF Gaming GT501 számítógépházakat, RT-AX86U gaming routert és TUF Gaming 240 LC ARGB CPU-hűtőt is piacra dobnak, amelyek mind a manga egyik főszereplőjének, Zenitsu Agatsumamnak a fekete, fehér és sárga színeit viselik.

TUF Gaming GT501 számítógépház

A gyártó olyan perifériákat is piacra dob, mint a gamer headsetek, egérpadok és egyéb routerek, amelyeket más karakterek ihlettek, például Tanjiro Kamado (zöld headset és egér) vagy Nezuko Kamado (rózsaszín egérpad és headset).

Emellett az ASUS egy VivoBook Pro 14 laptopot is hozott, amelyet 2,8K OLED panellel szereltek fel, és melyet ugyanez a manga ihletett. Ez a laptop nem rendelkezik GPU-val, és teljes mértékben az AMD Ryzen 7 5800H (Cezanne) processzorok integrált grafikájára támaszkodik.

Bár biztosan nem egy játékra tervezett laptopról van szó, erőteljes, nagy teljesítményű Ryzen CPU-jával és nagyon jó minőségű 16:10 OLED paneljével, amely 100%-os DCI-P3 színlefedettséggel, valamint 90 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik.

Ez a laptop most a JD-nél 5499 jüan (254.118 Ft) áron szerepel.

Sajnos arról semmi információ, hogy az európai illetve amerikai piacra is kerülhetne bármelyik darabból. Pedig biztos itt is lennének rá vevők, hiszen egy nagyon híres mangáról/animéről van szó. Véleményem szerint a videokártya és a számítógépház is iszonyat jól néz ki. Főleg a sárga és a fekete szín kombinációja miatt ütős a cucc.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×