Még biztos nem látták olyat, hogy valaki egyetlen támadás nélkül ölje meg az egyik legerősebb Dark Souls bosst. Hát, valaki mégis megtette.

Ha valaki játszott már a Dark Souls valamelyik részével, bizonyára találkozott olyan ellenféllel, akit a háta közepére sem kíván. Persze vannak olyan játékosok, akik imádják a kihívásokat: a múltban számtalan olyan streamert láttunk, akik valamilyen fura eszközzel (dobbal, banánnal stb.) próbálták meg végigvinni a játékot. Most azonban még a fura beviteli eszközöknél is érdekesebb megoldást mutatott be egy streamer.

Egy Darks Souls játékosnak sikerült konkrét fegyver és támadás nélkül legyőznie a legnehezebb bossokat.

DontRachQuit, a skót származású streamer régóta készít Dark Souls kihívásokat, rengeteg rajongót gyűjtött már a kísérleteivel. Miután betéve ismeri már a játékot, úgy döntött, hogy a lehető legnagyobb kihívást választja. Végigvinni a játékot csakis az Armour of Thorns használatával.

Ez az armor a Dark Souls 3-ban érhető el, de Rach egy moddal beépítette a játékba, hogy azzal tudjon kezdeni. Mivel ezt a páncélt tüskék borítják, ha közel kerülünk az ellenfélhez, az némi sebzést okoz. Persze nem sokat, kb. 10-15 sebzést a GameRant szerint. Aztán ezzel szépen szembe szállt Ornstein és Smough bossokkal. A terv az volt, hogy konkrétan fegyverrel nem támadja, csak folyamatosan a tövises páncéllal sebzi őket. Végül sikerült legyőzni a bosst,

aminek sírás lett a vége. Íme a videó:

 

Az utolsó fight összesen 40 percet vett igénybe, ha nem vesszük bele az újrapróbálkozásokat, amivel együtt 6 órát szenvedett. Neked menne?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×