Néha előfordul, hogy kapunk pár csábító üzenetet, vagy e-mailt, de hamar rájövünk, hogy valami nem stimmel. Ezekből készítettünk gyűjteményt.

Ismerős az, amikor egy nagyon szép lány, vagy egy idős gazdag nagypapa megkeres téged furcsa angollal azzal, hogy szívesen átutalná neked a teljes örökségét. Sajnos a helyzet, hogy sokan vannak, akik simán bedőlnek az internetes átveréseknek.

Amióta világ a világ, hiszékeny emberek léteznek, és ezzel együtt azok is, akik kihasználják ezt. A csalások és átverések annyira régre nyúlnak vissza, hogy a legelső formáik még galambpostával terjedtek. És bizony ahogy az internet egyre közelebb hozott mindenkit, és a végletekig leegyszerűsítette a kommunikációt, az átverők dolga is sokkal könnyebb lett. A mai videónkban összeszedjük a legikonikusabb, legtöbb embert átverő esetet, hogy ha ezekkel találkozol, legközelebb ne dőlj be!

Következzenek a legendás internetes átverések!

 

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a sorozat következő részeiről sem!
https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×