1 millió dolláros összdíjazással indul az első hivatalos Call of Duty torna, ahol a győztest crypto valutában fizetik ki. Ez lehet a jövő nyereménye?

Egy új fejezet nyílik a videojátékok történetében, ugyanis elindult a nevezés az első hivatalos Warzone versenyre, ahol a győztest crypto valutában fizetik ki.

A verseny szervezője a Military Finance, akiknek a fő profiljuk a veteránok pénzügyi és szellemi támogatása. A kitalált forma alapján a verseny 13 hónapon keresztül zajlana, ahol minden hónapban 50 ezer dollárt tehet zsebre a győztes. Ezenfelül az elődöntősök és döntősök meghívást kapnának egy 400 ezer dolláros versenyre. Bárki nevezhet, aki 25 dollárt befizet $MIL zsetonban.

A cég célja, hogy elérjék az 5000 ezer felhasználót. Ha ez megtörténik akkor a befolyt összeg 75 százaléka adományba, 15% a verseny szervezésére és a maradék 10% pedig marketing költségre lesz elrakva. Még nincs biztos kezdési időpont, de várhatóan a verseny szeptemberben indul. Ha szívesen felnéznétek az oldalra, akkor azt itt tehetitek meg.

Szerintetek a jövőben átállnak a crypto díjazásra a szervezők?

×