Marketingből ismét jeles.

Az Epic Games ismét a maximumra tekerte a marketingcsapat költségvetését. Nem véletlenül, hiszen várhatóan a jövő héten beeső v17.20-as frissítés keretein belül megérkezhet a régóta várt LeBron James kollaboráció a játékba. A fejlesztők pedig nem szeretik félvállról venni ezeket a dolgokat.

A Fortnite kosárpályáin, de a fenti pályán biztosan elkezdtek megjelenni különféle graffitik. Várhatóan több stage-ből állnak majd, így szerdához érve egyre tisztább képet kaphatunk az érkező skincsomagról. Nem a Fortnite-ról beszélnénk, ha ennyivel megelégednének a főnökségnél.

 

Több Fortnite tartalomgyártó is titokzatos csomagot kapott az elmúlt héten, itt is visszaköszön a Chicago városában látott graffiti szárnya és a korona is. A felvételek alapján egy AR alkalmazást is készíthettek a fejlesztők, hiszen a valóságban értelemszerűen nem szikrázik a fejdísz, legalábbis reméljük. Az előzetes információk alapján július 14-én átveszi az uralmat LeBron az Item Shop felett és egyedi shopháttérrel együtt érkezik meg a játék in-game boltjába.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×