Lehetséges, hogy a CS:GO és a VALORANT harmonikusan együtt éljen ugyanabban a környezetben?

A többszörös CS:GO bajnokság győztes profi, Tarik Celik azt állítja, hogy a Counter-Strike „sokkal nehezebb”, mint a VALORANT, és akik nem értenek egyet vele azt ” zoomereknek” nevezte.

Ezzel elindítva egy Twitter háborút, ami azóta több mint 22 000 lájkot, 350 kommentet és 200 idézett tweetet robbantott ki, mivel a kerítés mindkét oldalán álló játékosok elkezdték egymást rohadt paradicsommal dobálni.

Bár a Counter-Strike játékmenete szemmel láthatóan egyszerűnek tűnik, az elit játékosok tudják, hogy milyen nehéz a támadások időzítése és a pályák ismerete.

A Tarik tweetjére adott ellenreakció elkerülhetetlen volt, a VALORANT-hívek pedig harapósra vették a figurát, és kiálltak a kedvenc játékuk mellett.

A CS:GO fanatikusok is felkapták a rossz arcot, hogy tovább kavarják a port, azt állították, hogy a VALORANT-ot uraló játékosbázisuk csak azt mutatja, hogy miért „könnyebb” játék.

„A Valorant tele van olyan profikkal, akik nem elég jók ahhoz, hogy CS:GO-ban teljesítsenek. Ahogyan a Source profik sem voltak elég jók az 1.6-os verzióhoz. Nehéz azt állítani, hogy egy játék versenyképesebb, ha a legjobb játékosok nem voltak elég jók a másik játékhoz” – írta Neosavic.

Sajnos, mivel mindkét játék folyamatosan fejlődik, kétséges, hogy valaha is tisztességes összehasonlítást lehet végezni. Egy dolog azonban biztos, a vita igazi nyertese Tarik, aki hatalmas vitákat robbantott most ki.

Mit gondoltok, melyik a nehezebb játék, CS:GO vagy Valorant?https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×