A Netflix végre leleplezte, hogy mikor érkezik a Vaják második évada, amit a Mikulás bácsi rak majd a geek csizmákba.

A mai napon, július 9-én vette kezdetét a Netflix és a CD Projekt közösen megrendezett eseménye, a WitcherCon, ami teljes egészében a Vaják és annak világáról szól. Az online eseményen megannyi kifejezetten érdekes és izgalmas dolgon és témán túl természetesen beszélnek a Henry Cavill fémjelezte sorozatról is, amivel túlzottan nagyon nem laca-facáztak sokat.

A Vaják várva várt második szezonja teljes egészében 2021. december 17-én debütál a Netflixen.

Netflix’s release date poster for The Witcher season 2

Az új évaddal kapcsolatban azt is elárulták (amit a könyvmolyok és rajongók már rég tudhatnak), hogy leginkább kedvenc szörnyvadászunk és pártfogoltja, Geralt és Ciri kapcsolatáról fog szólni. A két főhős igen sok időt fog Kaer Morhenben, a vajákok több száz éves otthonában tölteni, ahol Geralt néhány boszorkány társaságában (egészen biztosan Yennefer és Triss) képezi majd az egyre kevésbé törékeny fiatal lányt. Itt pedig már olyan fontos karakterek is fel fognak tűnni, mint a bölcs Vesemir és a vehemens Lambert, de már azt is tudni, hogy a rettegett Vad Falkával is fogunk majd találkozni – nem kevés bonyodalmat okozva hőseinknek.

Véssétek hát be a naptába december 17-ét, ugyanis a Mikulás bácsi a geekek egyik legjobb ajándékát rakja a csizmácskánkba – még ha kicsit megkésve is.

A teljes adást pedig itt tudjátok meg- és visszanézni:

 

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×