A képregényrajongók legvártabb sorozatának ígérkezik a What If…?, ami egészen különleges alternatív történeteket mesél majd el a Marvel multiverzumából.

A Disney és a Marvel mostanság látszik igazán beérni, hiszen a Disney+ kínálatában egyre-másra adják egymásnak a kilincset a szórakoztató sorozatok, melyekkel az univerzumépítésen túl még a koronavírus-járvány miatt filmek nélkül maradt űrt is képesek betölteni.

A WandaVision, a Sólyom és a Tél Katonája és most a Loki után rögtön jön is a következő, ami az előzőekkel ellentétben (de a Star Wars: Visionhöz nagyon is hasonlóan) egy animációs sorozat lesz. A What If…? koncepciója igazából már régóta ismeretes, sőt, decemberben meg is kaptuk hozzá az első előzetest, amelyben legelőször láthattuk mozgóképen a Marvel multiverzumát.

Merthogy senkiben ne legyen kétség afelől (bár a Loki után senkiben nem is lesz), hogy a Marvel-sorozat- és moziverzum következő nagy állomása a multiverzum köré fog épülni. Erre már voltak utalások a WadaVision-ben, a Lokiban tulajdonképpen be is mutatták a dolgot, de a következő Doctor Stange mozi már a címében hordozza az üzenetet (Multiverse of Madness) – ahogyan egyre valószínűbb, hogy a Spiderman: No Way Home is multiverzumos sztori lesz.

A következő fázist nyitó mozikra viszont még várni kell egy kicsit, a What If…? viszont hamarosan debütál, ami 10 részen keresztül mutat be „mi volna ha” alternatív történeteket. Itt pedig nyugodtan gondoljunk a legelvetemültebb ötletekre, kezdve a képregény formájában közkedvenccé avatott Zombikkal, a Peggy Carter-féle Anglia kapitányon át, a T’Challa, mint Űrlordig. Azt egyelőre nem tudni, hogy a részek mennyire fognak egymáshoz kapcsolódni, talán egy Marvel-univerzumban játszódnak-e, az azonban szinte biztos, hogy a multiverzum részei lesznek.

Az egyik legszomorúbb része a sorozatnak, hogy ebben hallhatjuk és láthatjuk utoljára Chadwick Bosemant T’Challaként, ugyanis a színész még a tragikus halála előtt dolgozott a sorozaton.

A What If…? most egy remek előzetessel hangol minket az őrületes és szuperizgalmasnak ígérkező sorozatra, ami augusztus 11-én érkezik a Disney+ kínálatába.

 

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×