Ha eddig azon gondolkoztál, hogy jó lenne beszerezni egy szuper mechanikus gamer billentyűzetet, de drágának találtad, most itt az esély.

Mindenki elgondolkodott már rajta, hogy miért szeretik ennyire a gamerek a mechanikus billentyűzeteket.  Legyen szó akár PC-s játékokról, gépelésről, vagy konzolos CoD-ozásról. Való igaz, hogy a mechanikus billentyűzetek egy időben a magas ár miatt nehezen elérhetők voltak, ám az idők változnak. Most a Leet Webshop kiárusításán igen kedvező áron, már 12 880 forinttól juthatsz hozzá minőségi, szakértőink által tesztelt billentyűzetekhez.

Mechanikus gamer billentyűzetek a Leet Webshop kiárusításán.

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

Az akcióban 4 billentyűzet kapott helyet. Két TKL, azaz NumPad nélkül, kifejezetten gamingre, illetve két teljes (100%-os), úgynevezett hagyományos kiosztással rendelkezik.

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=productA kedvezőbb árú Spartan és Leigionnaire már járt a tesztpadunkon. Ezek magyar kiosztással, 50 millió leütést bíró Outemu Blue mechanikus switch-ekkel rendelkeznek.

Amennyiben pedig piros kapcsolókra vágynánk, úgy a Spartan-X, illetve a Legionnaire-X irányába érdemes nézelődni, amelyek már Outemu Red kapcsolókkal vannak szerelve. Ezen túl a felső kategóriás billentyűzeteknél ismeretes RGB színpompa sem maradt ki a repertoárból.

A legjobb ajánlat

White Shark GK-1925HU SPARTAN magyar mechanikus (blue switch) gamer billentyűzet –  12 880 FT

A legolcsóbb ajánlat, ami ez esetben nem más, mint a White Shark GK-1925HU SPARTAN. Fém ötvözettel felvértezett gamer billentyűzet, Outemu kék switchekkel szerelték, amelyek 50 millió leütést bírnak továbbá a 6 színű, variálható héttérvilágításról sem érdemes elfeledkezni. Igazi társ a nagy játékosoknak! A Spartan is bizonyította, hogy bizony szerényebb összegből is lehet értelmes, a mindennapokban is használható gamer billentyűt vásárolni, ez pedig nem kis szó, hiszen manapság rengeteg hitvány minőségű perifériát árulnak, főleg az olcsóbb szegmensben.

Hogy jobban képet kapj a termékről, íme a tesztünk:

Túl olcsó, hogy igaz legyen? – White Shark Spartan teszt

Nem árt sietni a vásárlással, hiszen az akció csak július 16-ig, illetve a készlet erejéig tart. Te melyik billentyűzetet választod?

×