Akár pozitív kritikának is felfoghatják a fejlesztők.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor hamarosan megnyílnak a PUBG szerverek, miután véget ért a 12.2-es frissítést elhozó 8 órás karbantartás. A változások listáját >IDE< kattintva érheted el, de nem fogsz csalódni! Érkezik egy új pálya, néhány új fegyver és még a járművek listája is bővülni fog, nem alibi update-tel jelentkeztek a fejlesztők.

A közösség azonban máris követelőzik!

PUBG CORP add TAEGO to ranked ASAP. Please don’t let us wait for months to get this done. Remove AED/Gulag. Remove Sanhok. from PUBATTLEGROUNDS

 

Kivételesen nem is annyira rossz hangnemben teszik ezt a követelőzést, sőt, egyfajta dicséretnek is felfoghatják a fejlesztők. A kompetitív játékosok már kiéheztek valami újra és Taego megérkezése kellemes vérfrissítést adhatna a játékhoz.

Azért pár külön kérése lenne a kompetitív közösségnek is: felejtsük el az AED készüléket, mellyel a játékosok automatikusan felszedhetik magukat és vegyék ki a „gulag” mechanikát is, nem kell második esély rankedben. Tudják, hogy a pályának még van néhány hibája, de ez sem érdekli őket, játszani szeretnének már az új térképen és azt sem bánnák, ha Sanhok végre repülne a mappoolból. 

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×