A The Last of Us sorozat forgatása már elkezdődött, sőt már azt is tudhatjuk, hogy hány epizódra számíthatunk majd az első évadban.

Régóta várjuk már, hogy az HBO végre belevágjon a The Last of Us sorozat forgatásába. A legfrissebb hírek szerint a forgatás már elkezdődött, sőt egyes szereplők már instagram posztokat is közzétettek. A szereplőkön kívül persze az is kérdés jelenleg, hogy a sorozat mikor lesz látható, illetve hány epizódot láthatunk majd az első évadban. Ezek közül egy kérdésre most választ kapunk – köszönhetően a ComicBook magazinnak.

Amikor az HBO jóvoltából a sorozat megjelenik, az első évad összesen 10 részből áll majd.

Illusztráció

Ezt egyébként maga Craig Mazin író és vezető producer árulta el a Scriptnotes podcast legutóbbi adásában. Azt is elmondta, hogy a sorozatnak öt rendezője lesz a 10 epizód alatt, bár még nem jelentették be mindet. A sorozat első három-négy epizódja már teljesen meg van írva. Azt azonban egyelőre még nem lehet tudni, hogy a sorozat mennyire követi hűen az első The Last of Us játék történetét, függetlenül attól, hogy a korábbi hírek szerint az az alapja.

Ami a The Last of Us szereplőit illeti: Pedro Pascal lesz Joel, Bella Ramsey Ellie, Nico Parker Sarah és Gabriel Luna Tommy. A műsort a kanadai Alberta városában forgatják. Mazin mellett Neil Druckmann a társszerző és producer. Druckmann jelenléte valószínűleg segít abban, hogy a sorozat játékhű legyen, bár elmondta, hogy a játékból kivágott néhány elem belekerül a sorozatba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriel Luna (@iamgabrielluna) által megosztott bejegyzés

 

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a The Last of Us sorozat mikor jelenleg meg.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×