Újabb Nation Players SBC ütötte fel a fejét tegnap este a FUT 21-ben. Ezúttal az elképesztő menetelést bemutató Dánoknak járt a kiemelés.

Elképesztő érzés kijelenteni, hogy Dánia az Európa Bajnokság legjobb négy csapatának egyike. Tették mindezt egyik, ha nem a legelismertebb karmesterük, Eriksen hiányában. Christian már szerencsésen lábadozik, ebből a csodából pedig az egész csapat kivette a részét. Visszatérve az EB-re sorsdöntő meccs vár ma este 21:00-kor Dániára, hiszen az eddig gólt sem kapó angolokat fogadják majd.

Ezt a maradandó performanszot természetesen az EA sem hagyhatta szó nélkül, emiatt kaphatott Nation Players SBC-t az északi válogatott.

A tradícióknak megfelelően újra három részegységből tevődik össze a Kihívás, mely három FOF Nation Player lapot tartalmaz, illetve egy Csomagot.

1. Stryger Larsen

Hatalmasat fordult a világ Larsennel, akit az EB előtt az olasz foci szerelmesein kívül nem sokat ismertek. Klubjában erősen átlagos szezont tudhat maga mögött, ám ebben a tökéletesre csiszolt dán gépezetben tökéletesen néz ki, illetve FOF lapja is jól sikeredett. Ár-érték arányban elgondolkodtató tényező, de leginkább Seria A csapatok számára.

Kritériumok:

  • Seria A játékosok száma: min.1
  • Csapatbesorolás: min.83
  • Csapatösszhang: min.80

2. Martin Braithwaite

Őszintén remélem, hogy Martin ezzel a teljesítménnyel el tud igazolni a katalán fővárosból. Biztosan akadna olyan középcsapat, akiknek hatalmas pluszt jelente az ő játéka, hiszen az EB-n is a fontosabb pillérek közé sorolható. FUT 21-ben eddig csak egy Rare Arany lappal rendelkezett, ráfért a frissítés így július elejére. Egy-két apróságot leszámítva szintén kiváló értékelésekkel bíró lapot köszönthet a közösség a laptengerben. 

Kritériumok:

  • LaLiga játékosok száma: min.1
  • Csapatértékelés: min.85
  • Csapatösszhang: min. 55

3. Thomas Delaney

Aki igazán merész, valamint meg tudja oldani, az akár CB lapnak is használhatja a FOF Delaney-t, hiszen a védekező statjai messze kilógnak felfelé. Ő már magasabb árkategóriába esik, ám Bundes egyletekbe simán lehet egy nyerő lehetőség a lapja. Több nagy névvel is perfekt linket alkot, nemzetiség ide, vagy oda. Jude Bellingham, Jadon Sancho, valamint Reyna FS lapja is zöld utat mutat Thomas-nak.

Kritériumok:

  • Bundesliga játékosok száma: min.1
  • Csapatértékelés: min.86
  • Csapatösszhang: min.55

Amennyiben mind a három FOF lapot kiszednéd, nem maradsz üres kézzel, hiszen egy Prime Gold Players Pack az összdíjazás, persze csak emiatt nem érdemes mindegyiket megoldani. Nulláról szemlélve 344.000 – 444.000 Coin között érdemes számolni a kiadásunkkal. Összemérve az amerikai SBC-vel, egyértelmű, hogy a dán ezerszer izmosabb.
https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

 

×