Egy alapos Rainbow Six: Siege játékos összeírt egy táblázatot, mely elvileg a fegyverekre választható legjobb barreleket taglalja. Te így használod?

Ahhoz, hogy jó játékosok legyünk a Rainbow Six: Siege-ben, rengeteg dolog szükséges. Nem mindegy az sem, hogy mennyire szokjuk meg a fegyvereket, sőt az is fontos, hogy a számunkra legideálisabb kiegészítőket használjuk. A visszarúgás, a pontosság szempontjából például különösen fontos, hogy milyen fegyvercsövet (barrel) helyezünk a fegyverre. Természetesen

megoszlanak a vélemények arról, hogy melyik R6S fegyver esetében melyik a legjobb barrel kiegészítő.

A Redditen viszont egy alapos és körültekintő játékos egy táblázatot készített, melyen listázta az AR és SMG fegyverek legjobb barrel kiegészítőit. Szerinte az adott fegyverek esetében ezek a kiegészítők a leghasznosabbak a játék során.

Reddit

Természetesen a táblázat kiválóan alkalmas arra több dologra is. Egyrészt lehetőségünk van arra, hogy kipróbáljuk a táblázat által tanácsolt kiegészítőket élőben, illetve el tudunk vitatkozni azon, hogy mennyire jól választott a játékos. Mint látható, a player kizárólag a Flash Hider és a Compensator között választott, annak ellenére, hogy a játékban még hangtompító és csőszájfék is helyet kapott egy-egy fegyver esetében.

Flash Hider – A Flash Hider elrejti a fegyver csövének villanásait, így az ellenségnek több idő kell, míg észreveszi, hogy honnan jött a lövés. A kiegészítő továbbá kissé csökkenti a függőleges visszarúgást és nagymértékben csökkenti a vízszintes visszarúgást az első 3 lövésnél. A Flash Hider csökkenti az első lövés függőleges visszarúgását körülbelül 13% -kal, a teljes vertikális visszarúgást pedig körülbelül 15% -kal.

A Compensator 17,75% -kal csökkenti a véletlenszerű visszarúgást. A kiegészítőt leginkább az eredendően alacsony függőleges visszarúgású fegyvereknél lehet használni, és közeli és közepes távolságú harcokhoz ajánlják.

Azt azért sajnáljunk, hogy a többi fegyvertípus esetében nem készített táblázatot.

Te mit gondolsz? Valóban ezek a legjobb kiegészítők az adott fegyverrel? Te mit szoktál használni és miért?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×