Egy friss szivárgás szerint a PlayerUnknown Battlegrounds hamarosan nem csak új nevet kap, de annak logója is megváltozik. Hogy tetszik?

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a PUBG franchise nagy jövő elé néz. A Krafton, a franchise tulajdonosa ugyanis számtalan módon szeretné kibővíteni az univerzumot, aminek lépéseit szép lassan látni is fogjuk. Jön az új PUBG mobiljáték, a New State, rengeteg friss tartalommal bővül a PC-s és konzolos PUBG, sőt új címek is érkeznek az univerzumban. Egy friss szivárgás szerint viszont egy ennél megdöbbentőbb döntés is születhetett a Kraftonnál.

Átnevezik a PUBG-t?

Néhány órával ezelőtt a PUBG streamer és játékfejlesztő szivárogtatta ki, hogy a PlayerUnknown Battlegrounds elvileg új nevet kap: az új név PUBG Battlegrounds lesz. Igen, jól értitek: PlayerUnknown Battlegrounds – Battlegrounds.

 

Természetesen ezt a szivárgást nem árt fenttartásokkal kezelni, hiszen egyelőre nem nyert megerősítést, hogy ez lesz a jelenlegi játék új neve. Az is lehet, hogy a streamer által talált logó egy teljesen más projektre, vagy játékra, vagy akár esport versenyre utal. Egyelőre nem tisztázott a dolog, bár érdekes lenne látni, hogy egy több éves játékot most indokolatlanul átneveznek.

Egyébként ha nyomod még a játékot, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy indulj a Digital Warriors közelgő PUBG versenyén. 1 milliós összedíjazás vár, szóval kár lenne kihagyni!

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×