Kiválasztottuk a legjobb 5 városkát, helyszínt.

Ha minden jól megy, akkor napokon belül éles szerverekre is megérkezhet a PUBG 12.2-es frissítése. Az update legnagyobb újdonsága egyértelműen a Taego névre hallgató pálya, mely Miramar után végre ismét 8×8 mérettel rendelkezik, így a nagy térképek sorát bővíti.

Múlt hét óta már tesztszerveren is kipróbálható Taego, nekünk sem kellett több, egyből frissítettük is a PUBG Test Server klienst. Bár európai szerverek nem érhetőek el a teszt alatt, az amerikai, Virginia államban állomásozó szervereknek hála még viszonylag játszható pinggel találkoztunk.

Nézzük is, hova érdemes ugrani az új pályán!

Taego

Ho San

A városka kiváló választás lehet azok számára akik kedvelik az akciót és nem bánják, ha már a kezdeti lootért is meg kell küzdeniük. Ho Sanban rengeteg loot spawn van, így hamar összeszedhetjük az alap felszereléseket. Ám a legjobb tulajdonsága valójában az elhelyezkedése, a térkép közepén kapott helyet, így nagy eséllyel az első szűkülést simán átvészelhetjük a városban. Ha mégsem így lenne, akkor sem sokat utaznunk majd az oltalmat adó körbe.

Wol Song

A POI maga nem túl nagy, inkább a közepes városok közé lehetne sorolni. Szerencsére lootban itt sem fogunk hiányt szenvedi, feltehetőleg a térképen már a 12.2-es frissítésben, a többi pályán is felhúzott loot értékekkel számoltak a fejlesztők. A két nagyobb város, Hae Moo So és Go Dok közelsége pedig további opciókkal bővíti a lehetőségeink tárházát, ha sikerült teljesen „kirabolnunk” a várost.

Kang Neung

Nem véletlenül esett a választás erre a területre. A repülőtérhez való közelsége ideális célponttá teszi a kezdeti lootoláshoz. Nyugodtabb körülmények között szerelhetjük fel magunkat az első harcokhoz, a kör helyzetétől függően pedig több közeli, nagyobb városka közül is választhatunk majd.

Go Dok

A nevében a válasz: irány Dok! A pálya egyik, ha nem a legnagyobb városáról beszélhetünk. Bár a tesztszerveres körülmények nem mindig adják meg a választ a valódi körülmények között tapasztalható viselkedésre, szinte biztosak lehetünk, hogy rengeteg játékos fog majd ideugrani. Méretéből adódóan több squad is nyugodtan lootolhat egymás mellett, legalábbis egy ideig. Az elhelyezkedése nem a legjobb, egy-egy cifrább kör könnyen kibabrálhat velünk, de így is megérheti a kockázatot, hiszen kiváló loottal hagyhatjuk el a várost.

Army Base

Nem túl nagy helyszínről beszélhetünk, így a lootért meg kell küzdeni becsületesen. Igazi „high risk, high reward” POI lesz majd, hiszen a fejlesztők kiváló loottal látták el a katonai bázist, ahogy azt a military jellegű helyekkel tenni szokták. Az elhelyezkedéssel itt is lehetnek majd problémák. Ha nagyon délre szűkül a kör, akkor bizony értékes perceket veszíthetünk majd el az utazgatás során.

Ti kipróbáltátok már az új pályát?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×