A nyár közepén sem hagyja az Amazon, hogy unatkozzanak a játékosok, ezért júliusban is jól nyakon öntötenek minket remek ingyen játékokkal.

Az Amazon Prime szolgáltatás a filmes és sorozatos streaming mellett (többek között) a játékosoknak is kedvez, hiszen a Twitch feliratkozások mellett ingyen játékokat is kiosztanak havonta. Ezek minősége némileg változó, nyilván vannak lazább hónapok, viszont mivel több címet raknak az előfizetés mellé, egy-kettő egészen biztosan lesz köztük, ami érdemes a figyelemre.

Júliusban sincsen másként, amikor 7 játékra csaphatnak le a Primeosok, köztük is olyanokkal, amiket tényleg nem lenne érdemes elmulasztani.

Az egyik és legajánlatosabb ilyen alkotás aLucasArts műremeke, a The Secret of Monkey Island: Special Edition, amit nagy eséllyel már minden retro őrült és kalandjáték kedvelő kipörgetett jóóóó régen. A legendás Mokey Island feltupírozása ez 2009-ből, amit a mai kor gyermekének is bátran lehet ajánlani ezért ha valamiért kimaradt volna, akkor mindenképpen ezzel a kiadással érdemes pótolni.

 

Természetesen a másik hat játék mellett sem lehet elmenni szó nélkül, közülük is kiemelendő a megboldogult Telltale Batmanje, a The Enemy Within, de a kifejezetten szórakoztató poszt-apokaliptikus roguelike RAD-ra is érdemes lehet ránézni.

Mindezeken felül tehetünk egy próbát az egészen csodálatos látványvilággal megáldott The Wanderer: Frankenstein’s Creature-el, az egészen egyedi világba kalauzoló Tales of the Neon Sea-vel, a főzőgyár-szimulátor Automacheffel, illetve a kifejezetten kisebbeket célzó Portal Dogs platformerrel.

Free games with Amazon Prime Gaming for July 2021

A hét ingyen játékos egész júliusban elérhetitek, természetesen Amazon Prime előfizetés fejében, a lootot pedig a hivatalos oldalról szerezhetitek be.

Nem mellesleg ezeken felül is várják ajándékok a játékosokat, egyedi skinektől kezdve játékbeli valutákon át még nagyon sok mindent találhatunk.

Az Amazon Prime szolgáltatás jelenleg az egyik legkomplexebb és egyik legjobb előfizetési modell. Egy Prime előfizetés a 30 napos ingyenes próbaidőszakon túl 13 dollárba kerül havonta, ami nagyjából 3800 forintnak feleltethető meg, ami elsőre ugyan soknak tűnhet a Netflix és az HBO mellett, itt azonban nem csak egy filmes-sorozatos streaminget kapunk. Ingyenes Amazon csomagszállítást és exkluzív akciókat, zenei és ebook szolgáltatást, és havonta ingyenes játékokat és Twitch feliratkozásokat is magába foglal az előfizetés, így pedig ár-érték arányban mondhatni verhetetlen.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×