A Razer Kishi Universal Gaming Controller immáron Xbox Game Pass támogatással érkezik.

A Razer nemrég mutatta be a Razer Kishi Universal Gaming Controller iPhone (Xbox) kontrollerét, amelyet kifejezetten az Xbox Game Pass Ultimate streaming-funkcióinak iPhone készülékeken történő használatához terveztek. A teljesen integrált, hordozható kontroller révén a gamerek mostantól útközben is élvezhetik az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásában elérhető, több mint 100 játékot. A kontroller MFi tanúsítvánnyal is rendelkezik, így problémamentesen működik együtt a kontroller-kompatibilis iOS-címekkel, beleértve az Apple Arcade kínálatában elérhető játékokat is.

A Razer Kishi Universal Gaming Controller  (Xbox) olyan fejlett játékfunkciókat ad a mobiljátékosok kezébe, amelyek nagyobb fokú pontosságot és irányítást tesznek lehetővé a kattintható analóg karok, a többfunkciós gombok, valamint a nyolcutas D-pad révén. A Kishi kontrollercsalád legújabb tagja a Razer Kishi eszközökre jellemző, kényelmes és ergonomikus kialakítást kapta, azonban egy új, monokróm előlapi gombokkal ellátott dizájnnal rendelkezik.

A kontroller megvásárlásával a játékosok az Xbox Game Pass Ultimate 90 napos ingyenes próbaverziójához is hozzájutnak, hogy szüntelenül játszhassanak Xbox konzoljukon, PC-jükön és iPhone eszközükön.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×