Egy rendkívül tehetséges és kreatív videós megmutatja, hogyan készíthetsz otthon bármiféle elektronika nélkül kartonpapírból működő Pókember maszkot.

Pókember maszkokból Dunát lehetne rekeszteni, annyit találunk belőlük az arra vonatkozó üzletekben, de olyat, amilyet a DIY „kraftolós” Sean készített egészen biztosan nem találunk. A legjobb az egészben, hogy mindezt akár te is elkészítheted magadnak!

A fiatal kreatív a Youtube csatornájára folyamatosan tölti fel a jobbnál jobb, kreatívabbnál kreatívabb tartalmakat, amikben tulajdonképpen megmutatja, hogyan lehet viszonylag remekül működő szuperhősös cuccokat csinálni teljesen egyszerű, olcsó és könnyen elérhető anyagokból. Korábban készített mágneses Amerika kapitány pajzsot, kinyíló Sólyom szárnyakat, felpattanó Vasember maszkot – méghozzá javarészt kartonpapírból.

Bizony, Sean szinte minden fantasztikus cuccát kartonpapír felhasználásával készíti, zéró elektronikával. Oké, nyilván használ még műanyagot, festéket és ragasztót is, de a lényegen nem változtat sokat. Most pedig Peter Parker pókfeje után most Miles Morales maszkját készítette el, tökéletesítve a korábbi prototípust.

Így csinálj magadnak kézműves Pókember maszkot, aminek működő, összeszűkülő lencséje van.

A videójában tényleg csak olyan anyagokat használ, melyek a legtöbb háztartásban azért megtalálhatóak, azonban akadnak olyanok is, amikért biztosan el kell menni vásárolni. Ilyen lehet például néhány festék és lakkozóanyag, csiszolópapír, fékkábel és vászonanyag, de túlzottan ezek sem tesznek ki nagy tételeket a blokkon. A pontos receptet a videó leírásában mellékelte, ahogyan a maszk templatejét is megtaláljátok ott.

 

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×