Dan Houser a Rockstar Games egyik társalapítója és a stúdió egy kreatív producere arcát lehet, hogy hamarosan egy teljesen új megvilágításban láthatjuk.

1998-ban alapítótta Sam és Dan Houser a mai játékpiac egyik legnagyobb stúdióját a Rockstar Gamest. Dan olyan játékok háttér munkájában vállalt nagy szerepet, mint a Grand Theft Auto vagy a Red Dead Redemption. Egy évvel azután, hogy 2020-ban otthagyta a céget, lehet hogy visszatér a játékfejlesztéshez.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis Houser egy új stúdiót jegyzett be, amivel visszatérhetne az iparba. A forrás szerint, ha nem is játékfejlesztéssel foglalkozik majd a cég, de egyértelműen videojátékokhoz lesz köze az új projektnek. A céget Absurd Ventures in Games Ltd néven jegyezték be de egyelőre még nincs hír róla, hogy pontosan mivel is foglalkozik majd Dan Houser a jövőben.

Az biztos, hogy mi kíváncsian várjuk, hogy mibe is vágja bele fejszéjét, hiszen olyan korszakalkotó címek mellett tudhatja a nevét, mint a Max Payne, GTA vagy csak a RDRD. Mindegyik játék valami különlegeset hozott a piacra és szerintem nincs olyan gamer, aki nem találkozott volna életében legalább az egyikkel.

Szerintetek milyen irányt kéne vegye Dan Houser új cége?

×