Tavaly jelentették be, idén áprilisban lehetett kipróbálni korai hozzáférésben, most pedig végre megjelenési dátumot kapott a mobilos szörnyvadászat.

Lustasággal egészen biztosan nem vádolható a CD Projekt RED, hiszen gőzerővel dolgoznak a Cyberpunk javításain és kiegészítőin, hamarosan a Netflixel karöltve megtartják az első WitcherCont, már javában tervezik a következő nagy Witcher és Cyberpunk játékokat, segítenek az új Witcher társas készültében, hegesztik a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 next-gen kiadását, és ezek mellett még jut idejük a tavaly bejelentett mobilos Vaják iterációra is.

Ez utóbbiról elég könnyű volt megfeledkezni, hiszen a felsoroltakhoz képest egy jóval kisebb volumenű programról van szó, ami a Monster Slayer címet viseli. A játék koncepciója tulajdonképpen a Pokémon Go-ra épül, vagyis a mobil kamerájával kell a kiterjesztett valósággal életre hívott szörnyeket felkutatnunk és legyőznünk. Mindezt természetesen Witcher köntösben, amire hamarosan minden rajongó rávetheti magát.

Egészen pontosan július 21-én, ugyanis akkor jelenik meg Androidra és iOS-re.

Mire számíthatsz a The Witcher: Monster Slayerben?

Azt bátran el lehet mondani, hogy csak az alapötletet nyúlták a Pokémon Gó-tól, de egyébként majdnem minden másban egy ízig-vérig Vaják élmény. A játékban – a Pokémonnal ellentétben – nem csak simán elkapni kell a lényeket, hanem konkrétan meg kell velük küzdenünk. Ehhez természetesen segítségünkre lesznek a különböző főzetek, bombák és jelek, de a fegyvereinket is fejleszthetjük majd két csata között.

Némelyik szörny és boss felkutatása nem lesz olyan egyszerű, melyekhez nyomozós küldetéseket kell teljesítenünk, amiket a világban bóklászva vehetünk fel. A lények legyőzése után természetesen trófeákat is kapunk, amivel a Vaják képességeinket bizonyíthatjuk mindenkinek.

A játék elméletileg és nagy valószínűséggel free-to-play, ezért kell számítani mikrotranzakcióra. Ez igazából azt jelenti, hogy a játékkal is szerezhető aranyat vásárolhatunk magunknak, amit vélhetőleg a fegyvereink és tárgyaink fejlesztésére fogunk tudni elkölteni.

The Witcher: Monster Slayer Release Date, news and rumours - Screenshots

A The Witcher: Monster Slayer tehát július 21-én jelenik meg, és a Google Play Áruházban már elő is lehet regisztrálni rá.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×