A szívük még a régi irodába húz vissza.

A PUBG 2017-es megjelenése óta rengeteg átalakuláson ment keresztül maga a fejlesztőcsapat is. Először Bluehole néven ismerhettük meg őket, majd a PUBG Corp. logó jött szembe mindenhol, az utóbbi időszakban pedig a Bluehole által alapított Krafton kiadó égisze alá sorolják a játékot. Időközben rengeteg irodájuk nyílt szerte a világban, elég csak az amszterdami vagy a Wisconsin állambeli irodákra gondolnunk.

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1410574515399127047

 

Úgy tűnik a fejlesztők nem felejtették el honnan indultak. A PUBG 12.2-es frissítésében az új pálya mellett megérkezett egy Survivor Pass is. Ebben a Passban találhatjuk meg a Taego Kar98k kozmetikai tárgyat, melyen egy apró Easter Egget rejtettek el a cég munkatársai.

A „Forever home, the place” írás mellett egy számot is találunk. Nem véletlenül: ezzel utalnak a régi irodájukra, melyben elkezdték a PUBG korai fejlesztését. Reméljük az idén érkező újdonságok és hibajavítások, illetve a feljavított játékmotor ismét kicsit felpörgetik a PUBG közösségét és újra egy aranykorszak köszönt be a játék életébe.

Ti kipróbáltátok már az új pályát?
https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×