A Marsback dizájnerének a tenyere eléggé meg tud izzadni egy-egy keményebb meccs alatt, és jól tudja azt is, hogy sokan vannak ezzel így.

„A megfelelő egér a legfontosabb fegyver egy PC-s játékos arzenáljában” – állítja Gary Lin termékdizájner, aki bevallottan egy kifejezetten izzadós típusú játékos. Ez ellen azonban szerencsére tud is mit tenni, Lin ugyanis a Marsback PC-s hardvergyártó cég egyik alkalmazott tervezője, akinek most egy izzadásgátló gamer egeret köszönhetnek a hasonló problémákkal küszködő játékosok.

Lin tervezte az új Zephyr Pro-t, amiben a „kötelező RGB” színezet mellett egy hűs szellőt generáló ventillátor is található. A hivatalos leírás szerint pedig mindösszesen 3W-ot követel a rendszer teljesítményéből, miközben kis „propeller” 3000-et fordul percenként.

A Zephyr Pro gamer egér felülete matt bevonattal rendelkezik, ami egyszerre zsír- és ujjlenyomatálló. Az egérlábak PTFE anyagból készültek a sima és gördülékeny mozgás érdekében, illetve 1,8 méteres paracord zsinórral vannak ellátva, ami pont elég puha ahhoz, hogy csökkentse a súrlódás okozta zavaró hatásokat és még tartós is. Ha pedig attól tartsz, hogy talán hangos, akkor megnyugtatlak, mert 30 decibelnél nem lesz hangosabb.

Az új Zephyr Pro ventillátoros izzadásgátló egeret kétféle színben – fehér és fekete – lehet megvásárolni a Marsback hivatalos oldaláról, két napig az eredetileg kitűzött ár alatt, mindösszesen 69 dollárért, vagyis kb. 20.000 forintért.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×