A Star Wars Squadrons mögött álló stúdió állítólag az eredeti Dead Space remake verzióján dolgozik. Az eredeti játék 2008-ban jelent meg.

Úgy tűnik, hogy ismét egy régi klasszikus horrorjáték felújított változatát is megkaphatjuk a jövőben. A remake és remastered korszak tehát még nem ért véget a játékiparban.

Az EA Motive csapata egy új Dead Space játékon dolgozik, a VentureBeat szerint a projekt az eredeti rész feldolgozása.

Nemrég ugyanis a Dead Space YouTube-fiókját 2013 óta először frissítették. A fejlesztés tervét állítólag az EA Play-en fogják bemutatni, ami július 22-én lesz.

A hír szerint az EA Motive sokat merít majd a Capcom Resident Evil 2 és 3 feldolgozásából, ami drasztikusan megváltoztatta a játékmenetet az eredeti PlayStation kiadásokhoz képest. A remake várhatóan olyan lesz majd, mint az eredeti, ám új játékelemeket vesznek át a folytatásokból, a grafikai felújítás mellett.

 

A Visceral Games 2008-ban dobta piacra az eredeti Dead Space-t, Michael Condrey és Glen Schofield rendezésében. A Schofield azóta elindította a Striking Distance nevű új stúdiót a PUBG Crop részeként. Ez a stúdió a The Callisto Protocolon dolgozik, amely úgy tűnik, hogy szintén a Dead Space-ből merít ihletet. A Visceral Games-t az EA bezárta 2017-ben.

Az EA Play július 22-én kerül megrendezésre, akkor talán többet tudunk meg a készülő Dead Space-ről.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×