Néha bizony előfordul, hogy egy játékkiadó minden megígér, a közönség pedig tűnkön ülve várja a címet. Aztán jön a csalódás és fenyegetőzés.

Szerkesztőségünkben nap mint nap azzal foglalkozunk, hogy elhozzuk nektek a videojáték-világ legfrissebb híreit. Ahogy mi is, minden gamer tematikájú oldal naponta foglalkozik hamarosan érkező megjelenésekkel, friss előzetesekkel, frissítésekkel. Az új Call of Duty, a Cyberpunk 2077 kapcsán megannyi cikk született, a külföldi oldalak egy-egy Redditen elejtett mondatból olyan cikket írnak, ami az egész közösséget megmozgatja.

Mindenkit izgat, hogy milyen lesz a legújabb Battlefield vagy éppen a God of War következő része. Néha olyan nagy lesz a hype és az izgatottság, hogy az már túlmutat a játék valódi értékén. Erre rengeteg példát láttunk már, mostani Youtube videónkban pedig pontosan olyan játékokat mutatunk be, melyek a hype után

szépen meg is buktak.

 

Ha érdekel a téma, korábban írtunk egy velős anyagot arról is, hogy vajon miért nem beszélünk a játékról annyit, hova lesz a hype, miután már megjelent a játék.

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a sorozat következő részeiről sem!

https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

×