Így néz ki, amikor a „Sonic the Hedgehog” játékot belső nézetben játszod. Garantáltan nem szeretnéd ezt többször megnézni.

Amikor ma reggel megnéztem ezt a rövid kis videót, valóban elfogott a hányinger, elképesztő élmény volt, amit nem szeretnék újra átélni. Így aztán arra gondoltam, megosztom ezt az élményt veletek is, hátha vágytok valami érdekes és extrém látványra. Persze lehet, hogy akad köztetek olyan, aki imádná így játszani a Sonicot.

Így néz ki, amikor belső nézetben játszod a Sonicot.

A programozási ismeretekkel rendelkező Skyth saját maga készítette el ezt a Sonic Generations modot. A Sonic Generations egy 2011-es platformjáték, amelyet a Sonic Team fejlesztett, és amelyet a Sega adott ki a PlayStation 3, az Xbox 360, a Nintendo 3DS és a PC platformokra. Az eredmény émelyítő, különösen azért, mert amikor Sonic ugrik, akkor ugye forog az egész világ. Hiába figyelmezteti Skyth a nézőket, hogy ez a videó fájhat, sajnos belenéztem.

Ha érdekel, a modot ki is próbálhatod, hiszen letölthető a Twitter bejegyzés alatti linkkel. Csak kattints a bejegyzésre a Twitteren és ott a link.

Na, hogy bírtad?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×