Az EA és a DICE az Xbox-szal összefogva bejelentette, hogy a következő generációs Xbox Series X/S konzolok a Battlefield 2042 „hivatalos konzoljai”.

Az EA és a DICE ma a Battlefield 2042-ről nyilatkozott, az egyéb hardverpartnerek bejelentése mellett egy meglepő információ is érkezett: Az EA DICE összefogott az Xbox-szal, hogy a Microsoft next-gen konzolja legyen a Battlefield 2042 „hivatalos konzolja”.

Nem tudjuk pontosan, hogy ez mit jelent, de ha jobban átgondoljuk, akkor ez azt jelenti, hogy a Microsoft fizetett egy jelentős összeget az EA-nek, hogy az ő konzolja legyen a „hivatalos konzolja” a játéknak. Annak a játéknak, mely az év egyik legnagyobb játékának ígérkezik.

Egy sajtóközleményben az EA azt írja, hogy az Xbox-szal együttműködve biztosítják, hogy a Battlefield franchise következő darabja az eddigi legjobb legyen.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Battlefield 2042 kizárólag Xbox-ra készül – az egyenesen őrültség lenne. Viszont az EA és a DICE szuperül elhallgatta a részleteket… Még több infót a július 22-i EA Play Live-on tudhatunk meg, ahol az EA további részleteket mutat be a Battlefield 2042-vel kapcsolatban, valamint egy teljesen új játékmódot is láthatunk.

Valószínűleg ez a játékmód a Hazard Zone lesz.

Valószínűleg ingyenes is lesz

Emellett az NVIDIA nemrég jelentette be a Battlefield 2042 egyik PC-s hardverpartnereként, hogy a játék DLSS (Deep Learning Super Sampling) támogatást is kap. A DLSS jobb képminőséget és sokkal nagyobb teljesítményt biztosít a GeForce RTX videokártyákkal.

Battlefield és NVIDIA

Érdekes látni ezt a hatalomharcot az új Battlefield játék körül. Bár ez azt jelentheti, hogy a játék tényleg nagy dobás lesz, ami akár megváltoztathatja a teljes játékpiac jövőjét is.

Mit gondoltok, ez mit jelent az Xbox játékosok számára? Exkluzív skineket, vagy esetleg kést, Dog Tag-et?https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

http://bit.ly/bf2042-leet

×