Újabb információk láttak napvilágot a Call of Duty 2021 kapcsán. Mégsem Vanguard lenne a neve?

A Call of Duty számára koronavírus időszak hatalmas másfél év volt, hiszen a világjárvány miatt a Call of Duty: Warzone játékosbázisa felpörgött, a Call of Duty: Black Ops Cold War pedig a 2020-as év egyik legnagyobb címévé vált. A Call of Duty 2021-nek nehéz dolga lesz felülmúlni az előző két játék sikerét, és mivel a Sledgehammer Games kerül újra a nyeregbe, a nyomás egyre nagyobb.

Most úgy tűnik, a szivárgások ellenére nem Vanguard lesz a játék alcíme.

Gondoljunk csak vissza a tavalyi évre, amikor a Black Ops Cold War idő előtt megjelent Red Door kódnéven. Mindez az Activision azon tervének része volt, hogy visszatartsa a leakeket, és bár mindannyian tudjuk, hogy ez nem igazán sikerült, úgy tűnik, a kiadó ugyanezt teszi a Call of Duty 2021 esetében is.

A Battle.net-en a „Slipstream” és egy piros-fehér-kék színű, hazafias logó szerepel. Az iparági bennfentes Tom Henderson megjegyzi, hogy a Slipstream logója a második világháború témáját idézi fel.

 

Miközben a Call of Duty 2021 eddig a Vanguard névre hallgatott, a „Slipstream” leleplezése azt jelenti, hogy itt az ideje ejteni a Vanguardot? Másrészt viszont az is lehet, hogy a dolgok teljesen félresiklanak. Egy bizarr fordulatot véve a Call of Duty: Vanguard végig a játék valódi címe.

https://twitter.com/CallofDutyHope/status/1410027493613084677

Mi folyik a Call of Duty: Vanguarddal?

Tavaly ilyenkor volt az is, hogy a Black Ops Cold War alfa tesztelési fázisba lépett. Annak ellenére, hogy a pletykák szerint a Vanguard egy „ki******t katasztrófa„, és akár 2022-re is csúszhat, mások szerint minden rendben van, és az Activision több csapatot is bevetett, hogy a játék időben megjelenjen.

A Slipstream az eddigi legnagyobb támpontunk arra, hogy a dolgok jó úton haladnak a reménybeli Call of Duty 2021-es megjelenése felé. A közelgő játékkal kapcsolatban már több hír is felröppent. A Slipstream híre pedig a neves kiszivárogtatók nyomdokaiba lépett, akik azt állítják, hogy a Call of Duty: WWII London Docks térképe visszatér.

Az ötlet, hogy 2021-ben nem lesz új Call of Duty, hatalmas pofon lett volna a franchise rajongóinak. Ez 2004 óta először fordulna elő, hogy nem érkezne új CoD. Ahogy a Black Ops Cold War is beépült a Warzone-ba a Verdansk ’84-el, a játékosok alig várják, hogy a Warzone második világháborús fényben tündököljön.

Várhatóan a Treyarch és a Sledgehammer keményen dolgozik a színfalak mögött, saját fejlesztő-hadseregükkel azon, hogy a Call of Duty 2021 megnyerje az FPS-ek háborúját ebben az évben.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, amiről mindenképp tájékoztatni fogunk titeket is.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×