A GTA rajongók ismét egy friss állásajánlat kapcsán lettek izgatottak, ami után máris jobb grafikáról álmodoznak, mint valaha.

Annak ellenére, hogy a Rockstar még mindig nem jelentett be semmit, a GTA rajongók hétről-hétre képesek izgatottak lenni egy-egy friss infó miatt. Igen, mára ott tartunk, hogyha egy Rockstar fejlesztő tüsszent, azt már azonnal a GTA 6 megjelenés jelének titulálják. Persze vannak olyan rajongók is, akik feltételezések helyett bizonyítékokat kutatnak, így mindig előásnak valamit, amire ráfoghatják, hogy készül a GTA 6.

A legnagyobb nyomokat a Rockstar Games állásajánlatai közt találják.

Nem ez az első eset, amikor egy állásajánlat miatt lesznek izgatottak a rajongók. A cég ezúttal VFX Pipeline Programmer pozícióra keres alkalmazottat, vagyis olyas valakit, aki a grafikai elemek megvalósításában segédkezik.

 

Ez többek között gyakorlatban azt jelenti, hogy az illető felel majd a nagyobb és látványosabb robbanásokért, effektekért. A GTA 6 valószínűleg a valaha látott legjobb grafikai szinten pörög majd, így szükség van a legjobb szakemberekre.

A közelmúlt egyéb szivárgásai azt sugallják, hogy a Rockstar a GTA Online tartalmai közt rejti el a GTA 6-ra vonatkozó friss információkat. Nem árt tehát a rajongóknak a GTA 5-öt futtatni ehhez. Nem rossz módszer arra, hogy még több játékost vonzanak be a sok éves játék next gen verziójába is.

Amit eddig tudni vélünk a GTA 6-ról:

  • A GTA 6 első szivárgásai 2015-ben indultak, vagyis már 6 éve figyeljük a jeleket, hivatalos bejelentés viszont eddig még nem történt.
  • Mekkora lesz a GTA 6? A következő rész valószínűleg jóval nagyobb terepet biztosít, mint eddig bármelyik cím. Korábban 2015-ben azt is pletykálták, hogy egész Amerikát feltérképezik. Azóta sok pletyka keringett arról is, hogy a korábban ismert részek pályáit vonják össze, egy nagy egésszé.
  • Hol játszódik a GTA 6? – 2020 áprilisában hallottuk először, hogy a GTA 6 2014 óta készül, és hogy a pálya hatalmas lesz. Sokak szerint a sztori Vice City-ben játszódik majd.
  • Ha minden igaz, hosszú idő után újra női főszereplőt kapunk.
  • Mikor jelenik meg? Az biztos, hogy a játék a következő generációs konzolokra érkezik, a Take-Two állítólag 89 millió dollárt költ 2024-ben marketingre. Ez valószínűleg a GTA 6 marketingköltsége lesz. Persze pletykáltak már 2023-as és 2025-ös megjelenésről is.

Szerinted mikor jelenik meg a GTA 6?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×