Úgy tűnik, hogy a játékfejlesztők nem mernek új pályákkal kockáztatni, igy állandóan a régi pályákat dolgozzák újra. Örülünk is, meg nem is.

A Call of Duty 2021-es, állítólag Vanguard címet viselő kiadását övező új szivárogtatások a második világháborús London Docks visszatérésére utaltak, más klasszikus multiplayer pályákkal együtt.

Bár már az év felénél járunk, az Activision hivatalosan még nem erősítette meg a következő CoD-címmel kapcsolatos részleteket. A hallgatásuk ellenére az elmúlt hónapokban folyamatosan szivárogtak ki információk.

Az állítólagos második világháborús helyszíntől kezdve az esetleges Warzone-integrációra készülő új funkciók egész soráig, már van egy elfogadható kép arról, hogy mi van készülőben.

Most újabb szivárgások láttak napvilágot, amelyek néhány klasszikus pályát fednek fel, amelyek állítólag az idei kiadásra készülnek. A visszatérő helyszínek között nem más, mint a London Docks, a neves CoD bennfentes „TheMW2Ghost” szerint.

Call of Duty WWII London Docks map

London Docks a 2017-es WWII-ben mutatkozott be, és azóta nem láttuk. A népszerű pálya hamar a kompetitív színtér egyik alapdarabjává vált.

A Hardpointól a Capture the Flagig a rajongók kedvence volt a WWII-ciklus során, és most úgy tűnik, hogy a 2021-es Vanguardban visszatér. Azonban van rá esély, hogy a megjelenéskor nem kerül bele, inkább egy DLC pálya lesz.

London Docks TDM

A Vanguard várhatóan nyolc pályával fog megjelenni az első napon. A London Docks a kiszivárogtató szerint később, az első két szezonban kerülhet bele.

Azt nem tudni, hogy ez egy teljes vizuális átdolgozás lesz-e, hasonlóan a különböző CoD pálya-visszatérésekhez, vagy csak egy egyszerűbb por az új címre. Ettől függetlenül egyértelmű, hogy a klasszikus pályák visszahozásának trendje nem fog egyhamar megszűnni. A London Docks-t széles körben a második világháború egyik legjobb CoD-térképeként tartják számon.

Sőt, TheMW2Ghost további, készülő pályákat is érintett.

Bár konkrétumokat nem említettek, utaltak arra, hogy „egy nagyon ikonikus CoD-játék rajongók által kedvelt térkép WWII-es változata” van készülőben. A lehetőségek szélesre tárulnak ebben a tekintetben, de reméljük, hogy ez nem a Nuketown második világháborús újragondolása lesz. Az ugyanis a 14. Nuketown remake lenne a CoD történetében.

Nekem személy szerint  kimaradt a WWII, de aki játszott vele, tényleg olyan jó pálya?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×