Többször beszéltünk már a Fifában található Karrier Mód lemaradásától az UT-mel szemben. Elhoztam ma 5 olyan tippem, amivel közelebb kerülhet a klasszikus mód a játékosok szívéhez.

Mióta felütötte a fejét a Fifa színpadán az Ultimate Team, azóta irtózatosan lekörözött egy másik játékmód, melynek neve Karrier Mód. Erre az EA Sport természetesen rá is erősít, hiszen megannyi valós valutát lehet ölni csapatunk felvirágoztatásába, mely meghatározó részt szolgál a büdzsében hosszú évek óta.

A FIFA 22-re illene ezzel az óriási szakadékkal végre komolyabban kezdenie valamit az EA-nek. Szerintünk ez a 6 ráncfelvarrás tenné jóval élvezhetőbbé a Karrier Módot.

1. Valós hatású interakciók, párbeszédek

Itt leginkább a valós szót emelnénk ki a tételek közül. Ugyan szerepel a játékmódban megannyi társalgás, mind a sajtó, mind a játékosok irányába, azonban a beígértekkel ellentétben nincsenek komoly következményei a beszélgetéseknek. Rettentően kevés a lehetőségek száma, illetve gyorsan rá lehet jönni, mikor mivel érdemes házalni. Jelen formájában csak egy gyenge szószként funkcionál ez a lehetőség, amit mindenki igyekszik eltávolítani a szendvicséből. 

2. Coop Karrier Mód

Előző héten hoztunk le egy megbízhatónak nevezhető forrást, mely szentül megvan győződve arról, hogy ez a lehetőség már szeptember/októbertől rendelkezésünkre fog állni. Mi nagyon örülnénk neki, hiszen alaposan meg fűszerezné a sótlan alapot, ha a spanjainkkal vállt-vállnak vetve küzdhetnénk az aktuális kupasorozatokban. 

3. EB/VB liszenszjogok megvásárlása

Talán a legnehezebb pont ez lenne a listán, ugyanis az EB jogai köztudottan a legnagyobb ellenlábasnál pihennek. Idén nyáron érezhetjük leginkább, mennyire hiányzik úgy általánosan a játékból az Európai torna jogai. Rettentően sokat nyomna a latba, ha Karrier Módban is felütné a fejét, gondoljunk csak bele, mennyit tudott emelni a hivatalos BL bevezetése. Sokkal jobban át tudja érezni az adott játékos egy mérkőzés súlyát különféle megszokott témák láttán. Saját példával élve, legtöbbször el sem szeretném fogadni a válogatott felkéréseket, mivel csak plusz felesleges nehézségnem érzem azokat a meccseket is letolni. Ebben lehetne segítségünkre, ha megkapnánk a hivatalos EB/VB liszenszeket.

4. Variálható/editálható stadionok, mezek

Az egyik legunalmasabb/legelcsépeltebb része a Karrier Módnak az állandó mezek, stadionok, témák. Nevetségesnek tartjuk, hogy Ultimate Teamben sokkal szabadabb kezet kapunk ezen a téren is, pedig sokkalta jobban illene a Karrier renoméjába ez a fajta fejlesztés. Kellene egy menüpont, ami hasonlít a játékosok editálási lehetőségeihez, ám a stadionokra, mezekre alkalmazható lenne.

5. A szurkolók kinézetének, rigmusainak feljavítása

A rigmusok pontján ki kell állnunk az EA mellett, ugyanis ez a rész nagyon szépen fejlődik, látszik hogy foglalkoznak vele a szellemi atyák. Ami viszont elképesztően stagnál, az a szurkolói kinézetek, pontosabban fejlődik, de valahogy mindig ezerszer jobban mutatnak a teaser videókban, hivatalos előzetesekben. Legfőképpen a mérkőzéseket közvetlenül megelőzően kéne a leginkább virgonckodniuk, utána legfőképp a buzdításokon lenne a hangsúly.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×