A League of Legends patch-ciklusa a 11.13-as javítással a végéhez közeledik, a 11.14-es javítás pedig rengeteg új változást hoz.

A League of Legends egy állandóan változó játék, és épp ez az, ami rengeteg játékost megtart. Az állandóan változó meta és az új hősök frissen tartják az élményt. Természetesen nem mindenkinek tetszenek a változások, de tagadhatatlan tény, hogy a League of Legends még mindig nagyon populáris játék.

Most a 11.14-es patch közeledtével nézzünk 5 dolgot, aminek a játékosok szeretnének.

Az Irelia változásokat

Talán elég idő telt el azóta, hogy Irelia nem került reflektorfénybe.

PROJECT: Irelia

Irelia mindig is  egy fenyegető erő volt, amikor az első átdolgozása megjelent 2018 tavaszán. Ez mindig az egyensúlyozó csapat vitás pontja volt, mivel az egyik legnehezebb bajnok volt, akit „rendbe kellett hozni”. Nehéz megmondani, hogy milyen hatása lesz ennek az átdolgozásnak, de érdekes, hogy a Riot egy kicsit más irányba viszi Ireliát.

További Ultimate Spellbook játékmód

Úgy tűnik, a játékközösségnek tetszett ez az új játékmód. Bár nem csoda, hiszen rengeteg érdekes kombinációt sikerült a játékosoknak összeraknia.

 

Olyan érzés lehetett, mint amikor először jött ki az URF.

Néhány „pofon” az Enchanter hősöknek

Harcos Királynő Janna

Jelenleg az enchanterek továbbra is a támogatói szerepkörben a legjobb „osztály”. Nem azt mondom, hogy Brand, Zyra, Xerath vagy Vel’Koz nem lehet jó support, mert az erős túlzás lenne.

A probléma, ami az enchanter meta kapcsán felmerül, hogy az ADC-k, akikkel az enchanterek párosulnak, teljesen szét lesznek szteroidozva , és rémálom lesz velük szembenézni.

Ráadásul az olyan pickek, mint Janna, Nami, Sona és Soraka mind szuper erősek, ami azt jelenti, hogy nem csak Lulu miatt kell aggódnod. Bár ez messze van a 2018-as Ardent Censer metától, a játékosok érzik az enchantterek erős hatását.

Jelentős tárgyváltozások

LoL Itemek

Az új Hullbreaker és az Anathema’s Chains megjelenésével a játékosok még mindig próbálnak rájönni, hogyan lehet a legjobban kihasználni ezeket az új tárgyakat.

Az újabb tárgyak hozzáadása azt jelenti, hogy a buildek ideális esetben változatosabbá válnak, vagy legalábbis a szituációs tárgyak szélesebb arzenálja áll rendelkezésedre.

Egy kis szeretet az elhanyagolt bajnokoknak

Egy olyan bajnok, mint Ryze, a 2019-es világbajnokságon mutatott dominanciája után tényleg a rövidebbet húzta. Doinb és sok más kiváló mid laner a versenyen megmutatta, hogy a rúna mágus mennyire „cracked” lehet a megfelelő kezekben.

Mivel Ryze már majdnem két éve nem állt a reflektorfényben, itt-ott látott néhány változást, de a Riot továbbra is vakarja a fejét, hogy mit kezdjen. Nagyon valószínűtlen, hogy a 11.14-es patchben bármit is láthatunk Ryze-ről, de álmodozni lehet!

Ti mit szeretnétek még látni a League of Legends 11.14-es patchjében?

https://leetgaming.com/?s=zowie&post_type=product

×