Az eheti WL-nek legtöbben francia csapattal vágtak neki, mivel  plusz Red Pickkel gazdagunk bizonyos győzelem után. Erre lehet megoldás Éder.

A 2016-os Európa Bajnokság döntőjében Franciaország és Portugália nézett egymással farkasszemet. A dolog pikantériája, hogy a 25. percben Cristiano Ronaldot is elveszítették a piros mezesek, aki egy kisebb sérülést szedett össze. 90 perc játék után nem jöttek dűlőre a felek. A hosszabbításban azonban érkezett Éder.

 

A portugál nagyjából 18 méterről tüzelt egyenesen a jobb alsó sarokba. Most mi is újraidézhetjük ezt a pillanatot és bevehetjük a franciák kapuját. A lap kiváltásához egy 81-es és egy 84-es csapatot kell összeraknunk. Szerencsére egyikhez se kell speciális lap. Az ára így nagyjából 110 ezer környékén mozog. Nézzük a statokat.

Éder

190 centi magas, High & Average body type. Dupla 4 csillag, Medium/Low work rate. Sebessége, lövései és labdavezetése mind kiemelkedő. 99-es Composurenek köszönhetően nem szabadna kibillenteni gól helyzetben, szóval papíron egy igazi befejező csatár kéne legyen. Maximális agresszió, maximális erő, az biztos hogy nem lesz baja a labda megtartásával.

Papíron nagyon is jól néznek ki a lap statjai, azonban mind tudjuk, hogy a játékban nem feltétlenül teljesülnek ezek a paraméterek. A medium/low workrate mindenképp egy picit hátráltató tényező, de Robben esetében is tökéletesen működött csatár pozícióban, szóval ettől nem félek. Éder tipikusan az erő csatár, aki azért nem fog annyira könnyen fordulni, mint amit a játékosok szeretnek, így elég sokaknál kimarad ez a csatár.

Mit ajánlok? Tökéletes erő csatár, nem alacsony, jól tartja a labdát, kapu előtt igazi bestia. Ha a finom mozgás híve vagy nem a te lapod. Ha passz után lövéseket eresztesz, akkor nem rossz választás neked.

Nehéz belinkelni, de ha találsz neki helyet, akkor egy erőcsatárnak elfér.

Te kiváltod Éder lapját?

×