A fejlesztők nagyot hibázhattak az egyik új funkciónál.

A hét közepén kiírtunk egy rövidke szavazást, melyben a hazai Rainbow Six Siege közösséget kérdeztük meg a Y6S2-es szezonnal kapcsolatban. Természetesen egy átfogó kérdést nem lett volna elég feltenni, így négy különböző irányból közelítettük meg a dolgot.

Rákérdeztünk az új operatorral való viszonyra és a Battle Pass tartalmának minőségére. Illetve a két leglátványosabb fejlesztést is górcső alá vettünk: a Scoreboard 2.0 és a golyó ütötte lyukak „befoltozását”.

Nézzük is az eredményeket!

 

  • Thunderbird, az új Operator leginkább az „Elmegy” kategóriába fért be nálatok, összességében pozitív fogadtatást kapott a hazai közösségtől.
  • A Battle Pass 3-4 közötti értékeket kapott az ötből, így összességében ez is inkább a mérleg jó oldala felé billent, de azért nem voltatok teljesen elragadtatva tőle.
  • A válaszadók 63%-a szerint jó ötlet volt kivenni a golyó ütötte lyukak átláthatóságát, úgy tűnik a fejlesztők itt jó munkát végeztek.
  • Amit azonban egyértelműen utáltatok, az az új Scoreboard 2.0. Egy csillagra értékeltétek a legtöbben, egyértelműen félrement valami itt a Ubisoftnál.

Köszönjük a beérkezett válaszokat!

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×