Egy Rainbow Six: Siege játékos felfedezett egy kísérleti, még be nem mutatott HUD-ot, melyet most bárki kipróbálhat a játékban.

Jól tudjuk, hogy a Rainbow Six: Siege játékosainak megoszlik a véleménye arról, hogy milyen újdonságokat hozott a Y6S2 a játékba. Nemrég ezzel kapcsolatban egy szavazást is indítottunk, amire még most érdemes ránézni, hiszen nemsokára jövünk az eredményekkel. Most azonban egy különleges dolgot mutatunk meg, ami csupán érdekesség, ám kipróbálható, be nem vezetett újdonság.

A Rainbow Six: Siege egyik játékosa felfedezett egy kísérleti HUD-ot (infófelület), melyet a játékban egy parancssorral lehet engedélyezni.

Ez azt jelenti, hogy az alábbi videó utasításait követve te magad is kipróbálhatod a különleges HUD kinézetet és elrendezést. Az biztos, hogy teljesen más, mint amit eddig megszokhattunk, amiről gondolom ismét megoszlanak majd a vélemények.

 

Az új, még be nem mutatott HUD-ot a „/ revamphud” paranccsal lehet előhozni. Az új felhasználói felület letisztult és színes, ráadásul tartalmaz egy nagy iránytűt a képernyő alján. Ezt a felhasználók menüben viszont ki lehet kapcsolni.

Az Ubisoft az Y6S2 North Star frissítésével megváltoztatta a Rainbow Six Siege menüit, de a játékon belüli HUD érintetlen maradt. A Ubisoft közben reagált a HUD felfedésére. Azt írták:

„Úgy tűnik, néhány okos játékos közületek „belebotlott” a munkánk nagyon titkos változatába, amelyet a csapat az év végére tervez bevezetni a HUD-on.” .

 

A cég hozzátette, hogy nem akadályozza meg a játékosokat abban, hogy használják az iránytűt, de valószínűleg nem teljesen hibátlan még a rendszer. A játékosok ugyanis erősen kritizálták az iránytűt a mérete miatt, ez azonban még fejlesztés alatt áll, tehát sokat változhat.

Neked hogy tetszik ez a HUD?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×