Bár ezen a héten még két játékot húzhatunk be ingyen, a jövő héten már csak egy játék kerül fel az ingyenes játékok palettájára.

Az elmúlt hetekben igen csak kitett magáért az Epic Games, hiszen online boltjukban minden héten dupla ingyenes játékkal lepték meg a rajongókat. Ezen a héten, egészen jövő hét csütörtökig egy autós és egy Sonic játékot lehet ingyen behúzni. Az Epic Store eddigi adatai szerint jövő héten azonban csak egy játék vár, egy különös cím.

Július 1 és július 8 között a The Spectrum Retreat lesz ingyenes.

 

A Spectrum Retreat egy érdekes kihívásokat tartogató, belső nézetű puzzle játék, amely a nem túl távoli jövőben játszódik. A történet szerint a The Penrose szállodában ébredünk, amely egy békés, mégis nyugtalan menedék a külvilág elől.

Az art-deco stílusú szálloda megismerése közben azonban sorra tűnnek fel a furcsaságok a szállodáról és arról, hogy mit is keresünk ott. Ahhoz, hogy felfedjük az igazságot, egy sor rejtvényt kell megoldanunk. A játék valahol a puzzle, a stratégia és a kaland műfajai között ingadozik.

Külön érdekesség, hogy a játékot egy 15 éves srác fejlesztette, 5 éven keresztül (20 éves lett, mire befejezte). Dan Smith olyan figyelemreméltó címet készített, amire felfigyelt a Ripstone Games kiadó, így jelenhetett meg. Még díjakat is kapott érte.

Neked, hogy tetszik?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×