Az EB leggyengébb csapata? – Gólt sem szerzünk? – Hangzottak szinte minden nyugati irányból a pöffeszkedő hangok. Mennyit ért az EB, illetve ehhez képest mit gondol rólunk az EA?

A 2020-ról idénre tolt Európa Bajnokság fergetegesen alakult számunkra, hiába a csoportunk utolsó helyezése. Egy csöpp csalódottságot sem engedhetünk szívünkbe, hisz a „papíron” egyik leggyengébbnek tűnő válogatott komoly fejtörést okozott a góliát nemzeteknek. A három csapat kivétel nélkül mind nyert az elmúlt 7 évben valamilyen kontinens viadalt. Szervezetten, erőn felül teljesített a Magyar nemzeti gárda, mely az összes ellenfelénél többet hajtott, futott. Marco Rossi mester olyan taktikai szervezettségről tett tanúbizonyságot, mely korábbi, vagy aktív, de idősödő olasz edzők sajátja. Remek tapasztalatokat szerzett nagy koponyáktól olasz földön, melyet tovább tudott fejleszteni kis hazánkban.

Lássuk, hogy állnak ilyen teljesítmény után a legjobb magyar lapok árai:

  1. Szalai Ádám – 14.000 coin
  2. Nagy Ádám – 8.800 coin
  3. Sallai Roland – Nincs a piacon
  4. Willi Orban – 8.100 coin
  5. Gulácsi Péter – 11.500 coin

Gulán kívül komolyan megugrottak a magyar FUT kártyák piaci árai, mely köszönhető az EB-n látottaknak, valamint a piaci pangásnak.

Elmúltak már azok az idők, mikor egy komoly EB, vagy VB szereplés elég egy zsíros, nívós transzferhez. Akiben megvan a szikra, arra úgyis lecsapnak a monitorozó klubok. Tehát levonva a konzekvenciát, kevesebb átigazolást, de masszívabb összérték-fejlesztéseket várunk az EA-től jövőre. Sallai, Szalai Ádám, illetve Attila, na meg persze Nagy Ádám is jóval magasabb értékeket érdemelne.

Kik az EB legnagyobb felfedezettjei magyar szemszögből?

  1. Schafer András CM
  2. Szalai Attila CB
  3. Schön Szabolcs ST

Hogy állnak most a magyar futballisták árai a piacon?

Egész pontosan kiviláglik, hogy mennyire megemelkedtek főleg az ezüst, valamint bronz lapok árai. Sajnos sok kedvencet még nem látni az idei címben, azonban Szalai Attila a Fener játékosaként bizonyára ott lesz a FIFA 22-ben!

Köszönjük ezt a tündérmesébe illő filmet, amit a mieink vetítettek nekünk az idei EB-b. 2022-ben folytatódjon az álom Qatarban.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×