Nagyon sokunkat érintő probléma az elmúlt 1-2 napban, hogy nincs internet és térerő a Telekom hálózatán. Most végre kiderült, hogy mi a gond.

Szerkesztőségünkben és baráti köreinkben is többen megerősítették, hogy tegnap óta jelentős problémát észlelnek a Telekom szolgáltatásukkal kapcsolatban. Leginkább a szolgáltató 4G-hálózatát érinti a dolog. A Telekom hivatalos közösségi oldala szerint országosan mindenkit érint a dolog, azonban legtöbbünk inkább Budapest területén tapasztalta a hibákat.

A Facebook csoportokat és egyéb oldalakat is elárasztották az erre panaszkodó bejegyzések.

A Telekom reggel 7 órakor az alábbi tájékoztatást adta:

„Ahogy észleltük a problémát, illetékes munkatársaink elkezdték a hiba kijavítását. A szolgáltatásaink ismét működnek, így javasoljuk, hogy indítsd újra mobilkészülékedet. Együttműködésedet és megértésedet köszönjük.”

A kommentek szerint azonban a hiba újraindítással sem oldódik meg, így a tájékoztatással ellentétben továbbra is akadozik a Telekom szolgáltatása az országban.

Így tehát, ha hasonló problémát tapasztalsz, semmi gond, nem kell aggódnod, hiszen nem a telefonoddal vagy a kártyáddal/előfizetéseddel van a gond. Remélhetőleg a Telekom már dolgozik a végleges és egész országot helyre rakó megoldáson, hiszen egy ideje már tisztában vannak a felmerülő hibákkal. Friss infókért csekkoljátok a Telekom oldalát, valamint mi is frissítjük cikkünket, amint ez ténylegesen változik!

Túl fogjuk élni net nélkül?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×