Úgy tűnik, hogy a PUBG partnerséget kötött Szon Hungmin futballsztárral. Hogy a koreai sportoló milyen módon kerül be a játékba, még nem tudni.

Egy friss és egyébként hivatalos PUBG bejegyzés szerint együttműködés született a dél-koreai és a Tottenham Hotspur futball-szupersztárjával, Szon Hungminnel. Azt sajnos még nem lehet tudni, hogy az együttműködés mit takar, és Szon a játékban kap helyet, vagy belép az esport-vonalra. Eddig csak annyit tudunk, hogy a bejegyzésben a sportoló PUBG pólót visel.

„Kitalálod, ki érkezik a csatatérre?” – írták.,

 

Egyelőre nem tudni tehát, hogy a fiú milyen szerepet tölt be a PUBG-ben. Talán márkanagykövet lesz belőle, vagy egy saját skin lesz elérhető a játékban. Ez azonban még csak találgatás. Azt viszont tudjuk, hogy a PUBG lobby várakozásakor már lehet focizni, így talán nem leglepő egy ilyen együttműködés.

Szon Hungmin jelenleg a Tottenham Hotspur és a dél-koreai válogatott játékosa. Részt vett a 2008-as U16-os Ázsia-kupán, ahol a döntőben Iránnal szemben alulmaradó dél-koreai csapatban 4 gólt is szerzett. Egy évvel később részt vett a 2009-es U17-es VB-n, ahol 3 találattal zárt. (A csapat a negyeddöntőig jutott.) Tagja volt a 2011-es Ázsia-kupán bronzérmet szerző dél-koreai felnőtt válogatottnak, a tornán egy gólt szerzett: India hálójába talált be az utolsó előtti csoportmeccsen.

2013 nyarán a válogatottal kijutott a 2014-es világbajnokságra, később az utazó keretnek is tagja lett. A csoportkörben búcsúzó dél-koreai csapat mindhárom mérkőzésén játszott, Algéria ellen gólt is szerzett. A 2015-ös Ázsia-kupán egészen a döntőig menetelt azzal a dél-koreai csapattal, mely egészen a fináléig gólt sem kapott. Az Üzbegisztán elleni hosszabbításig jutó negyeddöntőt két találattal Szon döntötte el. A házigazda ausztrálok elleni döntő 91. percében ugyancsak Szon volt eredményes és mentette hosszabbításra a mérkőzést. Végül 2–1-re az ausztrálok nyertek.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×