Lehet, hogy egy kínai sci-fi akciófilm készítői hamarosan a Microsoft ügyvédjével fognak beszélgetni egy hihetetlenül ismerős főszereplő miatt.

Kínában mindent hamisítanak, igaz? Ez a sztereotípia most megvalósulni látszik, amikor egy ismerős videojáték-karaktert fedezünk fel egy nem hivatalos játékadaptációban. Ahogy arról nemrég Daniel Ahmad játékipari-elemző bejegyzést tett közzé, a 天马行空 (Megállíthatatlan) egy vadonatúj sci-fi kaland, amely hamarosan megjelenik a kínai mozikban. A film nemrég megjelent poszterén olyan karakter szerepel, amely nagyon hasonlít a Halo Master Chief karakterére,

aminek a Microsoft valószínűleg nem fog örülni.

 

A képen látható főszereplő kétség kívül úgy néz ki, mint a Halo videojáték ismert karaktere. Olyan, mintha kivettek volna egy képet a régi Halo 4-ből. Ha észreveszed a különbséget, jobb szemed van, mint nekem.

A hivatalos Xbox Weibo oldala reagált a dologra, ott azt írták: „A Halo története nem megállíthatatlan, a Chief Master legendája ezen a télen visszatér a Halo Infinite-ben”.  Nem világos, hogy a Microsoft szándékozik-e tenni valamit az ügyben, de úgy tűnik, hogy tisztában van azzal, hogy mi történik.

Az ACFun kínai filmoldal szerint a 天马行空 2080-ban játszódik egy csillagközi városban, amelyet meteorzápor ér el, ami miatt sokan mutálódnak. Érdekes lesz látni, hogy mi lesz az ügyből. Szerinted is hasonlít a karakter?
https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×