Egy amerikai srác 20 dollárral szállt be egy viszonylag új kriptvalutába, másnap reggel pedig elképzelhetetlen vagyonnal ébredt. És mindig ilyenkor jön a DE…

Manapság az egyik leggyorsabban megtérülő befektetésnek a kriptovaluták piaca tűnik, bár igaz, hogy ott sem minden színarany, ami fénylik. Nem minden kriptóból lesz az „új bitcoin”, ezért különös érzék, de leginkább óriási szerencse kell ahhoz, hogy valaki tényleg meggazdagodjon pár dolláros befektetéssel.

Persze egyáltalán nem késő, csak ajánlott a megtakarított forintok beforgatása előtt alaposan tájékozódni, hiszen már most több száz digitális valuta próbál a csúcsra törni, számuk pedig egyre csak nő. Chris Williamson valami hasonlóképp tett, amikor egy nap 20 dollárt fektetett egy kriptóba, a Rocket Bunny-ba.

Ezután fogta magát, este nyugovóra tért, majd reggel, mikor lecsekkolta a befektetését azt látta az alkalmazásban, hogy trilliárdos lett.

Legalábbis ezt mutatta az alkalmazás, amit hősünk persze nem nagyon akart elhinni, ezért miután jól kiesett az ágyából a gépéhez röppenve azonnal ellenőrizte a Coinbase alkalmazásában is. Amikor viszont megpróbálta átvinni a kriptovalutát egy másik pénztárcába, az nem ugyanazt az árat mutatta.

 

Ezután kapcsolatba lépett a Coinbase-el, akik elismerték a problémát, de ezen kívül nem nagyon tudtak neki mást mondani. A Rocket Bunny pedig még ennél is szűkszavúbb volt, ami még csak válaszra sem méltatta az újdonsült szupergazdagot.

Minderre persze egyáltalán nem az a válasz, hogy a Rocket Bunny árfolyama ténylegesen kilőtt volna, sőt, ezért jelenleg semmivel sem lehet indokolni az anomáliát. Williamson számlája jelenleg teljesen befagyasztásra került, így nem tud pénzt felvenni, vásárolni vagy kereskedni, amíg várja a választ a cégtől.

Tudod, már amikor ránézel tudod, hogy teljesen kizárt, hogy valaha bármikor is megkapjam ezt az összeget” – mondta Chris viccesen, aki még Elon Musknak is írt Twitteren a dologról, hátha ő tud valamilyen megoldással szolgálni – de egyelőre még tőle sem kapott érdemi választ.

via – FOX Business

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×