Nem csak a retrókedvelők, de az autós játékok rajongói is jól járhatnak a mostani Epic Store ingyenes játékaival. Indulhat a letöltés.

Nem szabad, nem illik és egyáltalán nem is életszerű elvárni az Epic Games-től, hogy hetente vágjanak a játékosok után valamilyen AAA-s játékot – főleg olyan ajándék-dömping után, mint amilyet az utóbbi hetekben tartottak. A nyárba fordulva pedig az Epic Games Store is egy kis nyugodalomba vált át, és a nagyságról a nettó szórakozásra helyezi a hangsúlyt. Az elmúlt hetekben mindenki nagy örömére dupla ingyen játékokat kínálnak, egészen mostanáig az Overcooked! 2 és a Hell is Other Demons volt behúzható. Most viszont frissült a paletta.

Június 24 és július 1 között a Horizon Chase Turbo és a Sonic Mania ingyenes.

Sonic Mania

A Sonic Mania, mint említettem egy igazán különleges főhajtás a 90-es évek kultikus Sonic játékok előtt. A grafika és a játékmenet is ennek jegyében öntött formát, tökéletesen megidézve azokat a gyerekkori órákat, amikor a katódcsöves tévé előtt a szőnyegen kuporogva játszottunk a Genesisen.

Horizon Chase Turbo

A Horizon Chase Turbo hallatán a laikusok és az ingyen-cápák nyilván fanyalognak, azonban a 90-es évek gamere minden bizonnyal különösen jól fog vele szórakozni. Legalábbis akkor, ha szerette az ugyancsak 16-bites érában született versenyjátékokat. Korszerűbb grafikával, de a HCT egy kiváló főhajtás a Top Gear, a Lamborghini, az Out Run, a Lotus Esprit Turbo Challenge és még nagyon sok más legenda előtt.

 

Az ajánlatot erre találjátok. Jó szórakozást!

Te melyik címet húzod be?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×