A Valorant fejlesztői megerősítették, hogy az új ügynökök nem mindig kapnak majd egyedi képességet a játékban.

Talán senki számára nem meglepő, ha azt mondom: a Riot új játéka, a Valorant a CS:GO vetélytársa kíván lenni. Egy dologgal azonban teljesen más játékmenetet képvisel a Riot új FPS-e: a karakterek a lövéseken túl, különleges/egyedi képességeket kaptak. Ez az, ami alapvetően elválasztja a Valve játékától a Valorantot. Általában az új ügynökök megjelenésekor a rajongók sokszor aggódnak amiatt, hogy milyen képességet kap az új karakter, ami szintén megváltoztathatja a játékot, tönkreteheti az eddig megszokott élményt.

A játékosoknak nem kell aggódniuk: a jövőbeli karakter hasonló képességet kapnak, mint a már meglévő ügynökök.

John Goscicki, a Valorant karakterproducere kifejtette, hogy a játékosoknak nem kell félniük az érkező különleges képességektől. A jövőbeli karakterek valószínűleg hasonló képességekkel fognak rendelkezni, mint a már meglévő ügynökök. A Valorant Episode 3 fejlesztői közvetítése során Goscicki fejtette ki a témát.

 

„Sok lehetőség kínálkozik új dolgok hozzáadásához a játékban, ott ahol a játék nincs nincs túlterhelve a sok debufftól és status effekttől ”– mondta. „Azon gondolkodunk, hogy hogyan csinálhatunk ebből többet az első években.

Goscicki szerint mindez arról szól, hogy a játékosok jobban megtanulják használni a jelenlegi képességeket.

„Ezeket a képességeket más ügynököknél is látni lehet majd” – tette hozzá.

Alapvetően tehát a fejlesztők nem szeretnék tovább bonyolítani a játékot a sok egyedi és különleges képességgel, a jövőben érkező ügynökök hasonlókat fognak kapni, hogy azokat mindenki jobban tudja alkalmazni.

Remélhetőleg ez a döntés jó hatással lesz hosszútávon a játékra, és a Valorant továbbra is olyan népszerű lesz, mint eddig.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×