Pénztárcákat készíts, mert napokon belül kezdődhet a PC-s játékosok kánaánja, a Steam Summer Sale.

A PC-n játszó játékosok már készíthetik az idegeiket és velük a pénztárcákat, ugyanis úgy tűnik, hogy mához nagyon hamar kezdetét veszi a minden évben várva várt Steam Summer Sale. Legalábbis a GameSpot, a GamesRadar és a PCGamesN infói szerint, akik kiszúrták a még áprilisban, a Steam Database jóvoltából kiszivárgott dátumokat.

Ez alapján pedig június 24-én a délutáni, de inkább az esti órákban startol el a Steam Mekkája, ahová egészen július 8-ig zarándokolhatnak a pénzüket elkölteni óhajtó játékosokat.

Mivel a Valve még nem erősítette meg a dátumokat hivatalosan, ezért még azt sem tudjuk, hogy milyen tematika köré húzzák majd fel. Többen úgy gondolják, hogy egy rejtélyes gyilkosság, vagyis krimi jellege lesz majd, arról viszont senkinek semmi sejtése, hogy milyen indie és AAA-s címekre csaphatunk majd le.

Bárhogy is legyen, az egészen biztos, hogy már nagyon közel vagyunk a legnagyobb PC-s vásárhoz, amikor is tucatnyi játékot adhatunk a könyvtárunkhoz – hogy aztán évek után, vagy sose játsszunk velük… 

Természetesen amint hivatalossá válik mi is beszámolunk róla, részletesen elmélkedve a kötelező vételek fölött is!

Viszont, ha addig sem szeretnél remek akció nélkül maradni, akkor mindenképpen nézz fel az Epic Store-ba is, ahol most egészen kiváló áron adják a minden extra tartalommal megpakolt Horizon: Zero Dawn Complete Edition-t.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×