Sokaknál tényező, hogy hang nélkül, vagy kommentátor némítással tolják az aktuális játékot. Ezen próbál frissíteni az EA.

Az egyre masszívabban tomboló gender-mozgalom egyik legújabb hajtása lehet az, amivel az EA Sports házal. A lényeg, hogy nők kapnak vitathatatlan szerepet, eddig számukra ismeretlen terepeken. Képesek szép teljesítményekre, ezt bizonyították már megannyiszor a nagyérdeműnek. Elég a focis témakörben maradni és a női focira asszociálni, ami egyre kiforrottabb, koncepciózusabb.

Ennek legújabb bimbója a Fifa 22-ben debütál, méghozzá egy női kommentátor képében.

Alex Scott

Íme, az erről árulkodó FUTZone Twitter bejegyzése:

 

Alexandra Virina Scott (36) angol televíziós műsorvezető, szakértő és volt profi futballista, aki jobbhátvédként játszott többnyire az Arsenal csapatában az FA WSL-ben. 140 alkalommal lépett pályára az angliai válogatottban, és Nagy-Britanniát képviselte a 2012-es londoni olimpián. Klubszinten a győztes gólt szerezte az Arsenal számára az UEFA 2007-es női kupa döntőjében.

2019-ben Scottot felvették az angol labdarúgó Hírességek Csarnokába. 2019-től a BBC Sport és a Sky Sports szakértője, és a 2018-as FIFA világbajnokságon és a 2019-es FIFA női világkupán is szerepelt.

A rendkívül csinos Alex Scott számára egyáltalán nem ismeretlen tehát a terep, hiszen maga is profi focista volt, majd ezután képezte magát szakértői szintekre. Jelenlegi munkakörét illetően az MBE angol televízió műsorvezetője. A Fifa 22-ben pedig mind kommentátor hallhatjuk majd.

Kíváncsian várjuk, mit fog alkotni jövőre, de mindenképp előremutató lépése ez az EA Sports-nak!

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×