A népszerű YouTuber JackFrags szerint a PC-s Warzone játékosoknak még nagyobb előnyük van a konzolosokkal szemben, ha kontrollert használnak.

Az örökös PC vs konzol háborúban mindkét fél szerzett már ütéseket, de ha a Warzone-ról van szó, a PC-s játékosoknak komoly előnyeik vannak, ahogy arra a YouTuber JackFrags már korábban rámutatott.

A grafikai beállításokon finomíthatnak, hogy jobban lássák a dolgokat, sokkal több az FPS a FOV-ot is állitani lehet és még a konzolokra jellemző aim-assistot is kihasználhatják, ha kontrollert használnak.

Ezek az előnyök azonban nagyobbak lehetnek, mint elsőre gondoltuk.

JackFrags, aki az utóbbi néhány játékban már kontrollert használ PC-s játékokban, újra elővette a témát, és felvetette, hogy az Xbox Elite kontrollereknek köszönhetően az előny nagyobb, mint amit még ő is először felfedezett.

Xbox Elite kontroller

Az elit kontroller úgy van konfigurálva, hogy a pad hátulján lévő bumperek az ugráshoz és a guggoláshoz vannak hozzárendelve, így lövés közben is elég jól lehet mozogni. Jack azt is bemutatja a videójában, hogy még mozgás közben is, ha az ellenség fel-le ugrál, a célzási asszisztens követi az ellenfelet.

Tekintettel arra, hogy a Warzone célzássegítője nem „pattogós” gyors, hanem inkább úgy működik egy mágnes.

De egyszerűbb, ha ezt a saját szemetekkel látjátok.

 

Szóval ha érdekes jelenségeket látsz a kill-cam-ba, mintha valaki aim-botozna lehet csak egy PC kontroller játékos. Bár ez nem egy nagy titok hiszen minden profi kontroller játékos átváltott PC-re a fentebb említett okok miatt. Természetesen vannak azok a konzol játékosok is akik külső segítséget használnak a célzásukhoz, ami csalásnak bizonyul. A probléma az, hogy ezeket a játékosokat sajnos nehezen lehet rajta kapni.

Mit gondoltok, hogy kéne egy lobby-nak működnie?

Konzol csak konzol ellen? Vagy esetleg  PC mindenképp PC ellen, még akkor is ha kontrollert használ?

Kíváncsian várom a véleményeteket a kommentekben!

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×