Érdekes partnerséget kötne a két óriáscég.

Nincs mit szépíteni, az LG okostelefonos részlege sajnos elég szépen eltűnt az utóbbi években, pedig az Androidos készülékeik pár éve még sokak kedvencei voltak. Aztán elfogyott a lendület, nem tudtak újítani, a végén már a lépést is alig tartották. A Business Korea információi alapján eléggé váratlan lépésre készül az Apple és az LG:

Hamarosan iPhone-ok és iPadek fognak virítani az LG boltjaiban és standjain!

Az LG Dél-Koreában már egy eléggé jól kiépített értékesítési hálózattal rendelkezik, melyeket Best Shop néven találhatunk meg. Eddig is találkozhattunk itt külsős cégek által gyártott termékekkel, ám ilyen szintű együttműködésre még nem volt példa.

A mobilos divízió csődje után rengeteg szabad polc szabadulhatott fel az LG üzleteiben, az Apple pedig ezeket szeretné magáénak tudni. Mindkét fél jól járna, hiszen az LG-nek értelemszerűen rengeteg pénzt fizetne az almás cég a felszabadult helyekért, míg az Apple termékei jobban hozzáférhetőek lennének a koreai felhasználók számára. Az egyedüli akadályt az jelentheti, hogy az Apple a MacBook szériát is szeretné a telefonokhoz hasonló módon terjeszteni, ám az LG is forgalmaz laptopokat és nem biztos, hogy kötélnek áll az amerikai cég kedvéért. 

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×